Γίνεται ταινία η ιστορία του άνδρα που ακρωτηριάστηκε στον Μαραθώνιο της Βοστόνης‏

21:12 15/7/2014 - Πηγή: Aixmi

Η ιστορία του Τζεφ Μπάουμαν είχε συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη στις 16 Απριλίου του 2013 όταν τραυματίστηκε στη διπλή βομβιστική επίθεση στο μαραθώνιο της Βοστόνης και έχασε και τα δύο του πόδια.

Ο Μπάουμαν του δεν έχασε το σθένος του και πλέον φοράει πλέον προσθετικά μέλη, περιέγραψε τα τραγικά γεγονότα που έζησε σε ένα βιβλίο με τον τίτλο «Stronger» («Πιο δυνατός»). Στο οπισθόφυλλό του αναφέρει τα εξής:

«Ο Τζεφ Μπάουμαν ξύπνησε την Τρίτη 16 Απριλίου του 2013 χωρίς πόδια. Μόλις πριν 30 ώρες βρισκόταν στο γλέντι που είχε στηθεί στον τερματισμό του Μαραθωνίου

της Βοστόνης. Η πρώτη βόμβα εξερράγη μπροστά στα πόδια του όσο περίμενε να τερματίσει η σύντροφός του. Όταν ο ίδιος επανήλθε μετά από πολλές ώρες στο χειρουργείο, αντί να κάνει τον απολογισμό της νέας εντελώς αλλαγμένης ζωής του, έβγαλε αμέσως από το στόμα του τον αναπνευστικό σωλήνα και προσπάθησε να μιλήσει. Δεν μπορούσε. Ο Τζεφ ζήτησε ένα χαρτί και έγραψε επτά λέξεις που οδήγησαν σε ένα από τα μεγαλύτερα ανθρωποκυνηγητά στην ιστορία των Η.Π.Α., ενώ σηματοδότησαν τον δικό του γενναίο δρόμο προς την ανάκαμψη: «Είδα τον τύπο. Με κοίταξε στα μάτια»».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter και του Guardian το βιβλίο πρόκειται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο από την ομάδα παραγωγής της πολυβραβευμένης ταινίας «The Fighter», του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Ο. Ράσελ.

Ο αξιοθαύμαστος Τζεφ πριν από δύο μέρες έγινε πατέρας καθώς η σύντροφός του, Έριν, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα