Γιατρός του καβαλιέρε: Λίγο έλειψε να πεθάνει

21:40 9/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κινδύνεψε πολύ περισσότερο απ’ ότι ανακοινώθηκε αρχικά στην πρόσφατη εισαγωγή του σε νοσοκομείο. Ο γιατρός του, Αλμπέρτο Ζανγκρίλο, ανέφερε σε δηλώσεις του πως η ζωή του Ιταλού, κινδύνευσε σοβαρά.
Όπως είπε σε νεότερες δηλώσεις του, όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη Κυριακή, βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και η υγεία του κινδύνευε σοβαρά. Μάλιστα, ανέφερε πως ο Μπερλουσκόνι λίγο έλειψε να πεθάνει!
«Την Κυριακή η αριστερή κοιλία της καρδιάς του ήταν σε μια

οξεία κρίση. Οι εξετάσεις έδειξαν σοβαρή αορτική ανεπάρκεια. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να διορθωθεί. Η αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας πρέπει να γίνει μέσα στην εβδομάδα, συν μια αποκατάσταση που εκτιμούμε ότι θα διαρκέσει ένα μήνα», είπε αρχικά.
«Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι λίγο έλειψε να πεθάνει. Έφθασε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, ανησυχούσε και το ξέραμε. Ήταν σε σοβαρή κατάσταση, βρισκόταν σε κρίση. Ο Μπερλουσκόνι θα υποβληθεί σε επέμβαση για να αντικατασταθεί το πρόβλημα στη βαλβίδα του. Ο Σίλβιο είναι ένα άτομο που θέλει να ζήσει μέχρι τα 130. Ωστόσο το πρόβλημα της υγείας του πήρε δυσάρεστη τροπή», συμπλήρωσε ο γιατρός του.

Keywords
Τυχαία Θέματα