Γεννηματά: Σκίζουν τον λαό, αντί να σκίζουν τα μνημόνια (BINTEO)

12:52 4/1/2017 - Πηγή: Aixmi

«Έχει μάθει μόνο να γκρεμίζει κι όχι να ακούει», σχολίασε η Φώφη Γεννηματά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μετά την εμφάνιση του Παύλου Πολάκη στην ίδια εκπομπή.

«Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα σήμερα, ακόμα κι αν δεν ήταν καλά πριν», είπε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και παραθέτοντας μια σειρά παραδειγμάτων ζήτησε από την Κυβέρνηση να παραδεχτεί τα προβλήματα στην Υγεία, ώστε να λυθούν.

«Η Υγεία δεν είναι

θέμα για πολιτική αντιπαράθεση, αλλά δικαίωμα ζωής των ασθενών», είπε σχετικά.

«Δεν έχω κουραστεί να μιλώ για ανάγκη εθνικής γραμμής και εθνικής στρατηγικής για τη χώρα, χωρίς αυτό να σημαίνει συμμετοχή σε Κυβέρνηση. Αν δεν το πετύχουμε αυτό, το 2017 θα είναι ακόμα μία χαμένη χρονιά για τη χώρα», προειδοποίησε, κατηγορώντας ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία για «δημιουργία νέου πολιτικού δίπολου».

Ερωτηθείσα αν η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα συμμετείχε σε μια Κυβέρνηση συνεργασίας, σημείωσε ότι, «η δική μας ενίσχυση μπορεί να βοηθήσει σε εθνική συνεννόηση», ξεκαθαρίζοντας ότι, η παράταξη «θα ακολουθήσει ανεξάρτητη πορεία, ώστε να πιέσει και τα δύο πρώτα κόμματα».

Αναφερόμενη στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, παραδέχτηκε ότι γίνεται αυτοκριτική σε σημείο «αυτομαστιγώματος», ενώ εξέφρασε την «πίκρα» της για την πτώση του ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, σημειώνοντας ότι «αυτήν τη στιγμή υπάρχει ενότητα στο ΠΑΣΟΚ», ενώ πρόσθεσε ότι οι μόνες διαφοροποιήσεις σε ψήφοφορία στη Βουλή» ήρθαν από τη ΔΗΜΑΡ.

«Με τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο έχουμε άψογη συνεργασία», είπε «διαλύοντας» τα σύννεφα πάνω από το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

«Εμείς κάνουμε αξιωματική αντιπολίτευση, δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση», είπε επαναλαμβάνοντας το κάλεσμα στις πολιτικές δυνάμεις να ακολουθήσουν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

«Η ΝΔ δεν έχει αναλάβει καμία δέσμευση, σφυρίζει αδιάφορα», είπε επιτιθέμενη στην αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι σε συνεργασία με εκατοντάδες πολίτες της χώρας, υπάρχουν διεργασίες και συζητήσεις σε κοινωνικό επίπεδο, για λύση των προβλημάτων.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στους νέους που εγκαταλείπουν τη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα