WikiLeaks: Αμοιβή για τη διαρροή εγγράφων της κυβέρνησης Ομπάμα (ΒΙΝΤΕΟ)

12:23 4/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Αμοιβή για οποιαδήποτε πληροφορία διαρρεύσει από τον Λευκό Οίκο πριν από την αποχώρηση του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα προσφέρει ο ιστότοπος WikiLeaks, ενώ ο ιδρυτής του Τζούλιαν Ασάνζ επανέλαβε ότι η Ρωσία δεν αποτελεί την πηγή προέλευσης του σκανδάλου που ξέσπασε σχετικά με τα email της Χίλαρι Κλίντον.

«Ανακοίνωση προς τους διαχειριστές ηλεκτρονικών δεδομένων: μην αφήσετε τον Λευκό

Οίκο να καταστρέψει εκ νέου την ιστορία των ΗΠΑ! Κάντε αντιγραφή (των εγγράφων) τώρα και στείλτε τα στον WikiLeaks όποτε θέλετε!«, αναφέρει στο Twitter ο ιστότοπος.

We are issuing a US$20,000 reward for information leading to the arrest or exposure of any Obama admin agent destroying significant records. pic.twitter.com/kRRP246uGo

WikiLeaks (@wikileaks) January 4, 2017

«Προσφέρουμε αμοιβή 20.000 δολαρίων για οποιαδήποτε πληροφορία επιτρέψει τη σύλληψη ή καταδείξει οποιονδήποτε υπάλληλο της κυβέρνησης Ομπάμα ο οποίος κατέστρεψε σημαντικούς φακέλους«, αναφέρεται στο μήνυμα.

Ο Ασάνζ παραχώρησε συνέντευξη στο Fox από την πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο και αρνήθηκε να αποκαλύψει την πηγή που τους έδωσε τα έγγραφα από email του Τζον Ποντέστα, επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον.

Watch the latest video at video.foxnews.com

Keywords
Τυχαία Θέματα