Γαλάζια σύναξη στη Ρόδο υπό τον… Δωδεκανησιάρχη Άδωνι

13:50 19/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Για γαλάζια -μουλωχτή- σύναξη στη Ρόδο κάνει λόγο στη στήλη του ο ΒΗΜΑτοδότης ο οποίος σημειώνει πως οι πολυήμερες διακοπές του αντιπροέδρου της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδη στη Ρόδο (συν γυναιξί, τέκνοις και πεθερά – κατά δήλωσή του) κρύβουν πολλά μυστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης, πέραν των ρομαντικών selfies που βγάζει στις παραλίες με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, μετείχε σε πολιτικό τραπέζι με τον Αντώνη Σαμαρά,

στο οποίο έγιναν εκτιμήσεις για την πολιτική κατάσταση και για το πού το πάει ο Αλ. Τσίπρας. Στο τραπέζι αυτό, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, προσκλήθηκαν όλες οι γαλάζιες προσωπικότητες της Δωδεκανήσου. Ακόμη και εκπρόσωποι της τοπικής ΟΝΝΕΔ, καθώς και ο περιφερειάρχης.

Μόλις έφυγε ο κ. Σαμαράς από το Νησί των Ιπποτών, ο Αδωνις προχώρησε σε κινητοποίηση των γαλάζιων στελεχών για έκτακτη σύσκεψη στη ΝΟΔΕ Ρόδου. Αυτή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι και ήταν εκεί παρόντες άπαντες, με τον κ. Γεωργιάδη να τους αναλύει την κομματική γραμμή. Αλλά η Ρόδος αυτό το καλοκαίρι έγινε σημείο επαφών (μη ανακοινώσιμων κυρίως) πολλών γαλάζιων στελεχών. Την επισκέφθηκε ο Ευ. Μεϊμαράκης, μαζί με το επιτελείο του, ο Κ. Αχ. Καραμανλής, και βεβαίως ο Αντώνης Σαμαράς, που εγκατέλειψε καλοκαιριάτικα την Πύλο για να κάνει τραπέζι στα γαλάζια στελέχη στη Ρόδο.

Προχθές αφίχθη στο νησί και ο (καραμανλικός) βουλευτής πρώην υφυπουργός Γ. Βλάχος, ο οποίος όμως δεν εκλήθη στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ υπό τον Αδωνι Γεωργιάδη. Ακόμη κι αν τον είχαν καλέσει, δεν θα πήγαινε, όπως έλεγε. Αυτή όλη η γαλάζια σύναξη στη Ρόδο δύσκολα μπορεί να εξηγηθεί. Γιατί οι πληροφορίες επιμένουν ότι οι αφίξεις και οι συναντήσεις γίνονται στα… μουλωχτά, χωρίς δηλαδή να ενημερωθεί η ηγεσία της ΝΔ και δεύτερον, ο ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα ακόμη διατηρεί τις δυνάμεις του, παρά την γκρίνια για την αύξηση του ΦΠΑ και της υπέρμετρης φορολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα