Ετοίμαζαν βομβιστική επίθεση στον Φλώρο, αφού εκβίαζαν Ζαφειρόπουλο

10:29 6/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Αφού εκβίαζαν τον συνήγορό του, Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, τραυματίζοντάς τον, στη συνέχεια σκόπευαν να πραγματοποιήσουν βομβιστική επίθεση στο πατρικό σπίτι του Αριστείδη Φλώρου, προκειμένου να τον εκβιάσουν και να πάρουν τα χρήματα που ήθελαν.

Αυτό ήταν το σχέδιο των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου, που ωστόσο στράβωσε μετά τον θάνατό του. Οι πληρωμένοι δολοφόνοι αναγκάστηκαν να εξαφανιστούν, εγκαταλείποντας στο διαμέρισμα της Καλλιθέας όπου διέμεναν έναν θησαυρό στοιχείων για τους αστυνομικούς, όπως γράφει δημοσίευμα της Realnews.

Αυτά που συγκλονίζουν ωστόσο είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον συλληφθέντα δολοφόνο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος βίαζε γυναίκες και αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Τον Ιανουάριο του 2007 μία 18χρονη έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του Αλβανού Μικέλα Μπραχίμας που δολοφόνησε τον ποινικολόγο. Επαναλαμβάνει την αρρωστημένη δράση του τον Νοέμβριο του ίδιου έτους με θύμα μια 19χρονη.

Εκβιάζοντας ότι θα τις σκοτώσει στη συνέχεια τις βίαζε. Καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση για ληστείες και για τις δύο υποθέσεις βιασμού.

Έχοντας εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής του το 2015 αποφυλακίζεται κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου. Κάποια στιγμή έφυγε για Αλβανία κι επέστρεψε παράνομα στη χώρα συνεχίζοντας την παράνομη δράση του.

The post Ετοίμαζαν βομβιστική επίθεση στον Φλώρο, αφού εκβίαζαν Ζαφειρόπουλο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα