Σάμος: «Τότε η μικρή γύρισε, τον χτύπησε στο σαγόνι και έπεσε κάτω αυτός…»

09:11 6/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Την επίθεση εναντίον της κόρης του από αλλοδαπό στη Σάμο όπου εκείνη εξουδετέρωσε τον επίδοξο κλέφτη και βιαστή της με μια καρατιά περιέγραψε ο πατέρας της ανήλικης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως είπε ο πατέρας του κοριτσιού, το περιστατικό συνέβη την ώρα που σχολούσε η μικρή και πήγαινε να βρει τη μητέρα της στο κατάστημα που αυτή εργαζόταν.

«Σε κάποιον κάθετο δρόμο που πήρε αντιλήφθηκε κάποιον πίσω της να είναι κοντά. Αυτό ξεκίνησε να της τραβάει την τσάντα επανειλημμένως και μάλιστα γελούσε. Τότε η μικρή γύρισε, τον χτύπησε στο σαγόνι και έπεσε κάτω αυτός και γλίτωσε

η μικρή» περιέγραψε ο πατέρας της μικρής.

Η ανήλικη μαθήτρια, όπως διευκρίνισε ο πατέρας της, κάνει αυτοάμυνα, «δεν είναι καθαρή πολιτική τέχνη». Ο άνδρας διευκρίνισε ότι «δεν έχουμε κάτι με τους μετανάστες. Αυτό, όμως, που μας ενοχλεί είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν στον τόπο για να είναι διερχόμενοι εντός 48 ωρών και αυτό δεν τηρείται από την κυβέρνηση».

Το βίντεο από το Πρωτο Θέμα

The post Σάμος: «Τότε η μικρή γύρισε, τον χτύπησε στο σαγόνι και έπεσε κάτω αυτός…» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα