Ερευνάται απόπειρα αρπαγής βρέφους από σουπερμάρκετ στην Κυψέλη

12:34 22/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Μία περίεργη υπόθεση αρπαγής βρέφους ερευνά η Ελληνική Αστυνομία καθώς πριν από έξι μέρες ένας 19χρονος Αφγανός άρπαξε το «ασυνόδευτο» καρότσι γυναίκας σε σουπερμάρκετ της Κυψέλης, μέσα στο οποίο εκτός από προϊόντα είχε ακουμπήσει το παιδί της ενός έτους.

Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία της μητέρας του βρέφους και άρπαξε το καρότσι. Μόλις το αντιλήφθηκε η 21χρονη μητέρα από τη Ρουμανία άρχισε να φωνάζει και να αναζητεί το παιδί της. Μόλις εντόπισε τον δράστη του φώναξε να αφήσει το καρότσι ενώ εκείνος έτρεχε λέγοντας ότι το παιδί είναι δικό του για να αποπροσανατολίσει

τους διώκτες του.

Οταν η μητέρα τον πρόφτασε, εκείνος τη χτύπησε και προσπάθησε και πάλι να ξεφύγει. Δευτερόλεπτα μετά ο πατέρας του βρέφους μαζί με πελάτες τον αινητοποίησαν και τον παρέδωσαν στην αστυνομία. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα αρπαγής βρέφους. Το σημείο όπου ερευνούν οι αστυνομικοί είναι αν στόχος του νεαρού ήταν το βρέφος ή τα προϊόντα στο καρότσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα