Επέστρεψε στο Survivor ο Μάριος Ιωαννίδης (BINTEO)

08:49 19/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Αν και οι γιατροί είχαν ορίσει το διάστημα αποθεραπείας του στον έναν μήνα, ο Μάριος Ιωαννίδης αποφάσισε να επιστρέψει στο Survivor καθώς δεν άντεξε μόνος του στο νοσοκομείο. Όπως δήλωσε ο ίδιος για την κατάσταση της υγείας του: «Δεν είμαι 100% καλά. Αλλά στους τοίχους το νοσοκομείου που ήμουν σε ένα δωμάτιο κλειστό, ήταν πολύ χειρότερο για την ψυχή μου. Αποφάσισα να φύγω από αυτό. Τρελάθηκα πραγματικά. Οι γιατροί έλεγαν ένα μήνα και, εγώ σε 14 μέρες νιώθω καλά. Μπορεί να μην είμαι

ακόμη έτοιμος να τρέξω, αλλά δεν άντεξα να μείνω εκεί, είναι και Πάσχα, δεν ήθελα να το περάσω μόνος μου. Πρώτη φορά μπορεί να κλάψω στο Survivor.

Είχα περιθώριο να γίνω καλύτερα. Νομίζω η χαρά που παίρνω τώρα είναι το καλύτερο από τα φάρμακα. Μου έχουν λείψει πολύ αυτές οι στιγμές. Μου έχουν λείψει τα παιδιά και η ομαδάρα μου… (…) Τα χαμόγελα και οι τσακωμοί μας. Μου έχουν λείψει αυτά που περνούσαμε. Τα έπαθλα δεν περνάνε καθόλου μπροστά σε αυτά που έχουμε πάρει μέσα μας» είπε συγκινημένος.

Μίλησε για τις απουσίες που παρατήρησε ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους αλλά και την παρουσία του Γιάννη Σπαλιάρα στην ομάδα του.

Το βίντεο από το zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα