Εντοπίστηκε και δεύτερος αγνοούμενος από την καταιγίδα

13:20 16/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Δύο άνθρωποι που αγνοούνταν από τη χθεσινή θεομηνία στη Δυτική Αττική βρέθηκαν σώοι.

Αρχικά, σώος εντοπίστηκε ένας από τους τέσσερις οδηγούς που αγνούνται στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας Θήβας. Ο άνδρας εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ στον οικισμό Αγία Σωτήρα στη Μάνδρα.

Άλλος ένας οδηγός, ένας 67χρονος, είναι ο δεύτερος αγνοούμενος που εντοπίστηκε. Ο άνδρας οδηγούσε όταν εγκλωβίστηκε από τα χειμαρρώδη νερά στο αυτοκίνητό του και παρασύρθηκε στον Άγιο Ιωάννη Κορακά. Παρέμενε

μέσα στο αυτοκίνητό του εγκλωβισμένος από μπάζα και λάσπες. Είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στην οικογένειά του.

Πριν από λίγη ώρα δηλώθηκε αγνοούμενος ακόμη ένας άνδρας ο οποίος είχε πάει σε περιοχή της Μάνδρας για κυνήγι.

Εξακολουθούν να αγνοούνται άλλοι δύο οδηγοι κι ακόμη ένα άτομο από την περιοχή Παλαιοχώρι Μάνδρας.

Ένας κυνηγός που αγνοείτο στην περιοχή Γεφυράκι Νέας Περάμου φέρεται να εντοπίστηκε νεκρός αν και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί. Μαζί με τον αδερφό του είχαν πάει για κυνήγι όταν ξέσπασε η καταιγίδα και παρασύρθηκαν από τον χείμαρρο. Ενώ ο αδερφός του εντοπίστηκε, ο άλλος άνδρας αγνοείτο. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 το πρωί, εντοπίστηκε νεκρός ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 16.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των λοιπών αγνοουμένων.

The post Εντοπίστηκε και δεύτερος αγνοούμενος από την καταιγίδα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα