Σε αστυνομικό κλοιό το Πολυτεχνείο – Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα

13:00 16/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Περίπου 7.000 αστυνομικοί βρίσκονται στους δρόμους ενόψει του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου, ενώ υπάρχουν έντονοι φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα.

Στοιχεία που προκαλούν έντονο πονοκέφαλο στις αστυνομικές Αρχές είναι αρχικά η κατάληψη του Πολυτεχνείου για το “Φεστιβάλ Εξέγερσης” από τους αναρχικούς, η έλευση δεκάδων αντιεξουσιαστών, κυρίως Γάλλων, αλλά και το κάλεσμα για επανάσταση.

Χιλιάδες αστυνομικοί συμμετέχουν στο σχέδιο «Πολυτεχνείο 2017» που σκοπό έχει να αποτρέψει επεισόδια κι έκτροπα ενώ συμμετέχει και η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία για το ενδεχόμενο τρομοκρατικής

ενέργειας.

ΑΣΟΕΕ, Νομική και Χημείο θεωρούνται «επικίνδυνα» κτήρια στόχοι αναρχικών για καταλήψεις προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως ορμητήρια για επιθέσεις και επεισόδια. Άλλωστε, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι ήδη τεταμένη, καθώς προηγήθηκε η πολιτική θύελλα με τη 48ωρη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα και η τορμοκρατική επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

The post Σε αστυνομικό κλοιό το Πολυτεχνείο – Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα