Ένταση στη Βουλή με Αχτσιόγλου: Δεν ντρέπεσαι; της φώναζαν από το ΚΚΕ

16:59 12/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ένταση επικράτησε στη Βουλή στη διάρκεια της τοποθέτησης της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου ενώ η κα Αχτσιόγλου παρείχε διευκρινίσεις για την ρύθμιση που αφορά την προκήρυξη απεργιών.

Η υπουργός όταν ενώ στο βήμα βρισκόταν η η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου ανέφερε στην τοποθέτησή της επιτέθηκε στη ΝΔ λέγοντας πως ταυτίζεται με τους πιο ακραίους κύκλους

των δανειστών. Τα αίματα άναψαν όταν απευθυνόμενη στο ΚΚΕΗ Υπουργός είπε: «Δεν καταλαβαίνετε ότι με τις υπερβολές και τις ανακρίβεις προκαλείτε λανθασμένες εντυπώσεις και σκορπάτε ηττοπάθεια στους εργαζομένους;».

Τότε εξεγέρθηκε η πτέρυγα των βουλευτών του ΚΚΕ με το Νίκο Καραθανασόπουλο να φωνάζει: «Δεν ντρέπεσαι λίγο; Αυτά τα ζητούσε ο ΣΕΒ».

Η κα Αχτσιόγλου συγκράτησε την ψυχραιμάι της καιαπάντησε: «Δεν ζητούσε αυτά. Ζητούσε άλλα τα οποία συνέπιπταν με τις θέσεις του ΔΝΤ κι εμείς τα αποκρούσαμε» και στη συνέχεια εξήγησε ότι η κυβέρνηση δεν δέχθηκε τις απαιτήσεις για το συνδικαλιστικό νόμο, τις απολύσεις και το λοκάουτ.

The post Ένταση στη Βουλή με Αχτσιόγλου: Δεν ντρέπεσαι; της φώναζαν από το ΚΚΕ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα