Ένατο χρυσό μετάλλιο για τον Γιουσέιν Μπολτ: Είμαι ο καλύτερος! (ΒΙΝΤΕΟ)

10:26 20/8/2016 - Πηγή: Aixmi

«Είμαι ο καλύτερος. Είμαι ανακουφισμένος. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τον εαυτό μου. Η πίεση ήταν τόσο μεγάλη, τώρα ήρθε η ώρα να γιορτάσω» ανέφερε ο Γιουσέιν Μπολτ κατακτώντας το ένατο χρυσό μετάλλιο, ολοκληρώνοντας και τη σκυταλοδρομία 4×100 με την ομάδα της Τζαμάικα.

Στη συνέχεια έστειλε ένα tweet στους θαυμαστές του: «Δεν είχατε αμφιβολίες ούτε ένα λεπτό. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα είμαι μαζί σας για πάντα».

Ο

Μπολτ πέτυχε το triple-triple που ήταν ο στόχος του, δηλαδή τρία χρυσά σε τρεις συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο ίδιο άθλημα.

«Έχω ανάμικτα συναισθήματα τώρα,» είπε στους δημοσιογράφους. «Ανακούφιση. Είχα όλη αυτή την πίεση με τα χρόνια. θα μου λείψει σίγουρα το άθλημα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, γιατί είναι η μεγαλύτερη σκηνή. Μου αρέσει να ανταγωνίζομαι. Έτσι,τώρα θα το χάσω όλο αυτό. Αλλά έχω μία μεγάλη καριέρα, έχω κάνει μόνο αυτό που μπορώ να κάνω. Έχω αποδείξει στον κόσμο ότι είμαι ο μεγαλύτερος στο άθλημα, γι ‘αυτό και μπορώ να πω ότι αποστολή εξετελέσθη. Πάντα προσπαθούσα να είμαι ο καλύτερος πρεσβευτής για τη χώρα μου. Θα συνεχίσω να το κάνω και μετά την αποχώρησή μου, θα συνεχίσω να βοηθάω τη χώρα μου«.

Ο Γιουσέιν Μπολτ, είπε ότι ανυπομονεί να πάρει «πολλή αγάπη» όταν γυρίσει πίσω στην Τζαμάικα και στη συνέχεια θα αρχίσει να σκέφτεται τη ζωή του μετά τον αθλητισμό.

«Εχω καταφέρει αυτό που ήθελα να στο στίβο. Απλά πρέπει να βάλω νέους στόχους και να κάνω μια νέα λίστα, αλλά πρώτα θέλω απλώς να πάω διακοπές και να χαλαρώσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα