Ένα 10χρονο αγόρι συντόνισε τη διάσωση ποδοσφαιριστή από τα συντρίμμια

13:17 30/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Ένα αγόρι, δέκα ετών, φέρεται όχι μόνο να βοήθησε αλλά και συντόνισε την ανεύρεση και διάσωση του αμυντικού της Σακεποένσε, Αλαν Ρούσελ στα συντρίμμια του τσάρτερ σε δύσβατη δασική περιοχή στην Ουνιόν της Κολομβίας.

Ένας από τους ντόπιους που συνεργάστηκαν, για τον εντοπισμό των έξι επιζώντων της τραγωδίας, Σέρχιο Μαρουλάνδα σημείωσε πως «Όταν ήμασταν στα αυτοκίνητα και περιμέναμε, ήρθε ένα αγόρι και μας είπε ότι κάποιοι τραυματίες ήταν από την άλλη μεριά».

Ο Μαρουλάνδα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον αδελφό του, έναν γιατρό στην περιοχή, που του ζήτησε να φέρει το 4×4 αυτοκίνητό

του και τέσσερις ακόμη φίλους του, για να συνεργαστούν με τους διασώστες.

«Ένας αστυνομικός μου είπε: «Είσαι ο πρώτος που θα φτάσει, πάρε το παιδί μαζί σου, στο αυτοκίνητο και πήγαινε για να βρεις τους τραυματίες. Εκείνο ξέρει να σε οδηγήσει» αποκάλυψε ο Μαρουλάνδα,

Ο Μαρουλάνδα πέρασε με το αυτοκίνητό του από την περιοχή όπου ήταν διασκορπισμένα συντρίμμια, άψυχα κορμιά και η άτρακτος για να φθάσει κοντά στον Άλαν Ρούσελ και να τον μεταφέρουν με ασφάλεια στο νοσοκομείο.

«Τον πλησιάσαμε, εκείνος ζήτησε την οικογένεια και τους φίλους του, είπε ότι ήταν πραγματικά άσχημα, γιατί αισθανόταν ότι είχε κάταγμα ισχίου» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα