Κολομβία: Η τραγική ιστορία του πιλότου – Σκοτώθηκε και ο πατέρας του σε αεροπορικό δυστύχημα

11:37 30/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Οι προσωπικές ιστορίες που κρύβονται πίσω από την αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Aνάμεσα σ αυτές, εκείνη που συγκλονίζει είναι του πιλότου της μοιραίας πτήσης που συνετρίβη στην περιφέρεια Ουνιόν της Κολομβίας, μεταφέροντας 81 ανθρώπους.

Ο Μιγκέλ «Μίκι» Κουιρόγκα, αποκαλείται ήρωας από διεθνή μέσα για τις πράξεις του πριν από τη συντριβή του αεροσκάφους κι αυτό γιατί στις κινήσεις του οφείλεται

κατά μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι πέντε άνθρωποι επέζησαν.

Ο Κουιρόγκα έμεινε ορφανός σε ηλικία ενός έτους γιατί ο πατέρας του, επίσης πιλότος, έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα πριν από 52 χρόνια.

Ο Μιγκέλ Κουιρόγκα ήταν παντρεμένος με την κόρη ενός πρώην γερουσιαστή της Βραζιλίας και ήταν πατέρας τριών παιδιών. Οι κάτοικοι της πόλης Επιτακιολάντια στην οποία ζούσε λένε ότι οι ηρωικές ενέργειες του πριν από τη συντριβή του αεροπλάνου δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο για τον Μίκι.

Ο 53χρονος είχε πάθος με τις μεταφορές ποδοσφαιρικών ομάδων και πριν από τη μοιραία πτήση είχε μεταφέρει με το ίδιο αεροπλάνο τις εθνικές ομάδες της Βολιβίας και της Αργεντινής ενώ ήταν φίλος και με αρκετούς από τους παίκτες της Τσαπεκοένσε, τους οποίους είχε μεταφέρει αρκετές φορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα