Έκρυβε για χρόνια την κόρη της στα σκουπίδια

19:29 19/4/2016 - Πηγή: Aixmi
Νέα θλιβερή ιστορία με άτομo με νοητική στέρηση αποκάλυψε η γερμανική αστυνομία σε σπίτι στην πόλη Ρόζενχαϊμ. Τη νεαρή κρατούσε -ως φαίνεται – μέσα στο σπίτι κλειδωμένη και μέσα σε σκουπίδια, η μητέρα της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, «γύρω στις 10 το πρωί» της Τρίτης ένας δικαστικός κλητήρας πήγε στο διαμέρισμα για να κάνει έξωση στην ένοικο, μια γυναίκα περίπου 50 ετών. Αντικρίζοντας τον δικαστικό κλητήρα, η 50χρονη πήδηξε από τον δεύτερο όροφο στο κενό του κλιμακοστασίου, προφανώς για να βάλει τέλος στη ζωή της. Τραυματίστηκε

σοβαρά και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Μέσα στο διαμέρισμα, που ήταν γεμάτο με σκουπίδια, οι αστυνομικοί είδαν ότι μια πόρτα ήταν κλειδωμένη και την έσπασαν για να ανοίξει. Στο δωμάτιο βρισκόταν μια νεαρή γυναίκα «για την οποία υποθέτουμε ότι είναι η κόρη» της 50χρονης και φαίνεται ότι ζούσε «για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως για χρόνια» υπό αυτές τις συνθήκες. Οι δύο γυναίκες ζούσαν μόνες στο διαμέρισμα. Ένας γείτονας είπε ότι ο ίδιος διαμένει εκεί από το 2003 και δεν είχε δει ποτέ την κόρη, η οποία μεταφέρθηκε πλέον σε ψυχιατρική κλινική.

Πρόκειται για μια θλιβερή και τραγική υπόθεση είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα