Ειρήνη Παπαδοπούλου: Οι γυναίκες βγάλαμε τρίχες στο Survivor…

17:59 19/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Ακόμη και τρίχες στο σώμα τους βγάζουν οι γυναίκες που μετέχουν στο Survivor, όπως αποκάλυψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι με τη θέλησή της.

Η Ελεονώρα Μελέτη, στη νέα

της εκπομπή στον Σκάι, συνδέθηκε ζωντανά με τον Άγιο Δομήνικο και μίλησε με την Ειρήνη, η οποία φυσικά ήταν αγνώριστη. Περιποιημένη, ήρεμη και, κυρίως, χαμογελαστή.

«Το πιο δύσκολο στο παιχνίδι είναι να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου και να παραμείνεις ο εαυτός σου, ο χαρακτήρας σου», είπε. «Οι τεράστιες δυσκολίες που υπάρχουν σταματούν την περίοδο στις γυναίκες. Αυτό, τελικά, οδηγεί σε διαταραχή ορμονών. Έτσι, είδαμε να βγάζουμε τρίχες».

Παρά το γεγονός ότι οι συμπαίκτες της στην ομάδα των «Διασήμων» την είχαν απομονώσει -πράγμα που είδαν όλοι τηλεθεατές- η ίδια δε θέλησε να επιρρίψει ευθύνες σε κανέναν και καμία. Κράτησε εξαιρετικά χαμηλούς τόνους και παρέκαμψε τις ερωτήσεις με το επιχείρημα ότι ακόμη δεν έχει σχηματίσει πλήρη εικόνα.

Ευχαρίστησε, πάντως, τον κόσμο που την περιέβαλε με αγάπη -πράγμα, το οποίο διεπίστωσε όταν αποχώρησε από το παιχνίδι. «Ευχαριστώ τον κόσμο για την τεράστια αγκαλιά που μου έδωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα