Υπέρλαμπρος ινδικός γάμος στο Ζάππειο – Διαφήμιση για την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

15:41 19/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Περισσότερα από 400 άτομα έφθασαν στην Ελλάδα για να παραστούν σε έναν λαμπερό και υπερπολυτελή ινδικό γάμο στην Αθήνα στις 17 Απριλίου.

Το ζευγάρι επέλεξε την Ελλάδα και την πρωτεύουσα απ’ όλους τους παγκόσμιους προορισμούς για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, ενώ το ίδιο ζει μεταξύ Λάγους και Λονδίνου. Καλεσμένοι ταξίδεψαν απ’ όλα τα μήκη και τα πάτη του κόσμου για να παρευρεθούν

στο κοσμικό γεγονός, ενώ το βίντεο που των διοργανωτών αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη προβολή της χώρας μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι εκατοντάδες καλεσμένοι απόλαυσαν τον εκπληκτικό ελληνικό πολιτισμό, τα αρχαία μνημεία, τον ζεστό ήλιο, τη γαλάζια θάλασσα.

Η γιορτή ξεκίνησε με ένα δείπνο υποδοχής με θέα την Ακρόπολη και υπ΄οτους ήχους της τζαζ μουσικής. Την επόμενη ημέρα απόλαυσαν το γεύμα τους με ένα πάρτι του δρόμου όπου ο ινδικός και ο ελληνικός πολιτισμός αναμείχθηκαν και δημιούργησαν αξέχαστες αναμνήσεις σε όλους. Οι γυναίκες δέχθηκαν περιποιήσεις με τατουάζ χένας και φορώντας σάρι ενώ οι άνδρες γεύτηκαν ελληνικό φαγητό και ήπιαν ελληνικό καφέ. Ακολούθησε ξενάγηση στην Ακρόπολη και το Μουσείο της για οσους ήθελαν να μάθουν περισσότερα για τον ελληνικό πολιτισμό.

Το ίδιο βράδυ διασκέδασαν όλοι με συρτάκι και Ζορμπά δίπλα στο κύμα σε ένα πάρτι που διήρκεσε μέχρι το ξημέρωμα.

Την ημέρα του γάμου ο γαμπρός έφθασε στο Ζάππειο όπου διοργανώθηκε ο γάμος με άμαξα με δύο λευκά άλογα ενώ τον συνόδευαν μουσικές που πλημμύριζαν τους δρόμους της Αθήνας. Σε ένα σημείο οι δύο οικογένειες συναντήθηκαν και προχώρησαν στην τέλεση του μυστηρίου.

Ακολούθησε γαμήλιο πάρτι στο Ζάππειο.

Αυτό το βίντεο φιλοδοξεί να αναδείξει την Ελλάδα σε Νο 1 προορισμό ζευγαριών που επιθυμούν να παντρευτούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα