Έγκλημα πάθους στην Πόλη: Πρώην μοντέλο σκότωσε παρουσιαστή και αυτοκτόνησε

10:35 28/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένα πρώην μοντέλο, η Φιλίζ Ακέρ δολοφόνησε τον πρώην σύντροφό της, γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή στην Τουρκία, Βατάν Σασμάζ με τρεις σφαίρες στην πλάτη ενώ στη συνέχεια η ίδια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Η Ακέρ που ζει στο Μαϊάμι είχε επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη τον τελευταίο μήνα. Στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον Σασμάζ αλλά αυτός είχε παντρευτεί πριν από δύο χρόνια και η σύζυγός του είναι έγκυος.

Φέρεται πως το πρώην μοντέλο παρέμενε ερωτευμένο με τον παρουσιαστή και τον παρενοχλούσε ακόμη ενώ ο ίδιος είχε εκμυστηρευθεί τους φόβους του σε στενό του συνεργάτη.

Η γυναίκα κάλεσε στον Σασμάζ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στην περιοχή του Μπεσίκτας. Εκείνος πιθανολογείται ότι πήγε για να ξεκαθαρίσει.

Η Ακέρ καθόταν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με την ανιψιά της όταν δέχτηκε ένα τηλεφώνημα και είπε ότι έχει μια δουλειά και πρέπει να επιστρέψει στο δωμάτιό της για μισή ώρα. Όταν αργούσε να γυρίσει η κοπέλα της τηλεφώνησε αλλά δεν απάντησε. Τότε την αναζήτησε στο δωμάτιό της όπου ήρθε αντιμέτωπη με το θέαμα. Ισχυρίζεται ότι ο παρουσιαστής έλεγε στη θεία της ότι θα χώριζε τη γυναίκα του για να την παντρευτεί.

Από τις κάμερες ασφαλείας προκύπτει ότι η Ακέρ μπήκε πρώτη στο δωμάτιο και τρία λεπτά μετά την ακολούθησε ο Σασμάζ.

Το προσωπικό ασφαλείας του ξενοδοχείου, όταν έφτασε στον τόπο της δολοφονίας, βρήκε τον Σασμάζ νεκρό στο πάτωμα, με τρεις σφαίρες στην πλάτη και την Ακέρ επίσης νεκρή από σφαίρα στο κεφάλι!

Θεωρείται πως η Ακέρ πυροβόλησε τον πρώην εραστή της όταν εκείνος αποφάσισε να φύγει από το δωμάτιο.

Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για το φόνο και την αυτοκτονία, ήταν καταγεγραμμένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα