Έδειραν τον 23χρονο που κατηγορείται για βιασμό 19χρονης ΑΜΕΑ

16:42 22/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Kρατούμενοι ξυλοκόπησαν μέσα στο αστυνομικό τμήμα Ρόδου τον 23χρονο Ρομά, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μία 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες, μαζί με τον 19χρονο Αλβανό που είχε δολοφονήσει τη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη τρεις μέρες νωρίτερα. Ο 23χρονος αρχικά ομολόγησε, όμως ενώπιον της ανακρίτριας ανεκάλεσε, υποστηρίζοντας ότι οι αστυνομικοί άσκησαν βία εναντίον του για να του αποσπάσουν την ομολογία.

Όπως είπε, το βράδι της 1ης Δεκεμβρίου πήγε με τον αδελφό του στην πλατεία πίσω από τον ναό του Ευαγγελισμού, όπου και βρίσκονταν περίπου 30 άτομα -όλα γνωστά από το σχολείο και κοινές παρέες. Λίγο αργότερα τους πλησίασε ο 19χρονος Αλβανός, μαζί με τη 19χρονη, την οποία γνώριζε από το παρελθόν. Άρχισαν, χάριν αστεϊσμού, να μιλούν για σεξουαλικά θέματα και ο 19χρονος πρότεινε να μεταβούν με το αυτοκίνητό του σε κάποιο ερημικό μέρος. Όταν έφτασαν, ο 19χρονος πήρε την 19χρονη και μετέβησαν σε ένα σημείο με θάμνους, αλλά δεν αισθάνονταν άνετα, οπότε επέστρεψαν στο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια τον ρώτησαν πήγαν και οι τρεις σε σημείο της παραλίας κάτω από το Ενυδρείο, όπου συνευρέθηκαν ερωτικά -με τη συναίνεσή της.

Ο 23χρονος είναι γνώριμος των αστυνομικών αρχών για υποθέσεις κλοπών, φθορών και εξυβρίσεων.

The post Έδειραν τον 23χρονο που κατηγορείται για βιασμό 19χρονης ΑΜΕΑ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Aixmi