Διευκρινίσεις από την Ντενέβ: Δεν είπα ότι η παρενόχληση είναι καλή

11:36 15/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Μετά τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε το άρθρο για το «δικαίωμα στην ενόχληση» στο όνομα της διαφύλαξης της «σεξουαλικής ελευθερίας», η Κατρίν Ντενέβ απολογείται και διευκρινίζει με άρθρο της στη Liberation ότι πουθενά μέσα στο κείμενο δεν αναφέρει ότι η παρενόχληση είναι καλό να συμβαίνει.

«Χαιρετώ αδελφικά όλα τα θύματα βδελυρών πράξεων που μπορεί να αισθάνθηκαν προσβεβλημένα από αυτό το άρθρο που δημοσιεύθηκε στη Le Monde, σε αυτά

και μόνον σε αυτά ζητώ συγγνώμη», γράφει η θρυλική Γαλλίδα ηθοποιός.

«Ναι, μου αρέσει η ελευθερία. Δεν μου αρέσει αυτό το χαρακτηριστικό της εποχής μας, όπου όλοι αισθάνονται το δικαίωμα να κρίνουν, να διαιτητεύουν, να καταδικάζουν. Μια εποχή κατά την οποία οι απλές καταγγελίες σε κοινωνικά δίκτυα οδηγούν σε τιμωρία, παραίτηση και, μερικές φορές, συχνά λιντσάρισμα των μέσων ενημέρωσης. Ένας ηθοποιός μπορεί να διαγραφεί ψηφιακά από μια ταινία, ο διευθυντής ενός μεγάλου ινστιτούτου της Νέας Υόρκης μπορεί να χρειαστεί να παραιτηθεί γιατί ακούμπησε τους γλουτούς κάποιου πριν από τριάντα χρόνια χωρίς άλλη μορφή δίκης. Δεν δικαιολογώ τίποτα. Δεν αποφασίζω για την ενοχή αυτών των ανδρών επειδή δεν είμαι η κατάλληλη. Και λίγοι είναι” γράφει μεταξύ άλλων.

The post Διευκρινίσεις από την Ντενέβ: Δεν είπα ότι η παρενόχληση είναι καλή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα