Τι λέει ο Φερεντίνος για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου

10:43 15/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Με μία ανάρτησή του στο instagram ο Χρήστος Φερεντίνος ξεσπά για το περιστατικό ξυλοδαρμό της τέως συζύγου του Σοφίας Παυλίδου από συνάδελφό της ηθοποιό που συμπρωταγωνιστούν σε παράσταση στο θέατρο Χυτήριο.

Ο Χρήστος Φερεντίνος

χαρακτηρίζει την πράξη του “νταή ηθοποιού”, “εμετική, άνανδρη, άθλια”.

Αναλυτικά:

«Τι άθλιο, άνανδρο, φασιστικό, εμετικο,αυτό που έκανε ο νταής Ηθοποιος στο θέατρο χυτήριο .Επιτεθηκε βρίζοντας και χτυπώντας μια συνάδελφο του μια μητέρα 2 παιδιών επειδή ξέχασε να πει μια ατάκα και του χάλασε το αστείο. Αισχος και για όσους τον καλύπτουν απο την επιχείρηση του θεάτρου .και το χειρότερο ούτε ….μια συγνώμη».

Τι άθλιο ,άνανδρο ,φασιστικό ,εμετικο,αυτό που έκανε ο νταής Ηθοποιος στο θέατρο χυτήριο .Επιτεθηκε βρίζοντας και χτυπώντας μια συνάδελφο του μια μητέρα 2 παιδιών επειδή ξέχασε να πει μια ατάκα και του χάλασε το αστείο .Αισχος και για όσους τον καλύπτουν απο την επιχείρηση του θεάτρου .και το χειρότερο ούτε ….μια συγνώμη

A post shared by Christos Ferentinos (@ferentinos_christos) on Jan 14, 2018 at 9:16am PST

The post Τι λέει ο Φερεντίνος για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα