Η Τζέιν Φόντα για τον Γουαϊνστάιν: Το ήξερα εδώ και ένα χρόνο και ντρεπόμουν να μιλήσω

00:05 14/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει σχετικά με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν μίλησε η εμβληματική σταρ Τζέιν Φόντα. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην Κριστιάν Αμανπουρ στο CNN: «Έμαθα για τον Harvey πριν από περίπου ένα χρόνο και ντρέπομαι που δεν είπα τίποτα τότε».

Η Αμανπούρ ρώτησε γιατί δεν είπε κάτι αφού: «Είσαι τόσο τολμηρή». Με την Φόντα να απαντά: «Δεν ήμουν τόσο τολμηρή, γιατί υποθέτω ότι δεν μου είχε συμβεί και έτσι δεν ένιωσα ότι ήταν

η δική μου υπόθεση».

Η Rosanna Arquette, η οποία πρόσφατα κατηγόρησε τον Γουαϊνστάιν για σεξουαλική παρενόχληση μοιράστηκε την ιστορία της με τη Fonda.

Εκπρόσωπος του Γουαϊνστάν εξέδωσε δήλωση που αναφέρει ότι «ο κ.Γουα»ινστάιν επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρξαν ποτέ πράξεις αντίποινα εναντίον οποιασδήποτε γυναίκας για άρνηση των προόδων του.» Ο κ. Weinstein προφανώς δεν μπορεί να αναφερθεί σε ανώνυμους ισχυρισμούς, αλλά με κάθε σεβασμό στις γυναίκες που κατηγγειλαν επωνύμως παρενόχληση, τους απαντά ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή τους»

NEW: @Janefonda tells me: “I found out about [Harvey Weinstein] about a year ago. And I’m ashamed that I didn’t say anything right then.” pic.twitter.com/i98SJiiUHT

— Christiane Amanpour (@camanpour) October 12, 2017

«Ήρθε σαν σοκ και μεγάλη απογοήτευση», συνέχισε η Φόντα. «Αυτά τα αρσενικά «κεκτημένα» τόνισε στην Αμανπούρ.

Ερωτηθείσα αν έχει βιώσει τέτοιου είδους συμπεριφορές, η Φόντα απάντησε: «Ναι μου έχει συμβεί,αλλά τον Χάρβεϊ τον συνάντησα όταν ήδη είχα μεγαλώσει και εκείνςο είχε αδυναμία στις πιο νέες γυναίκες που είναι πιο ευάλωτες. Αλλά αυτά όλα είναι πολύ κοινά, πολύ συνηθισμένα».

Και συμπλήρωσε: «Είμαι χαρούμενη που βγήκε στο φως, είμαι τόσο υπερήφανη για τις συναδέλφους που μίλησαν και ξέρω ότι χρειάστηκαν χρόνο γιατί ειναι πολύ, πολύ, πολύ σκληρό πράγμα».

Την ίδια ώρα η 79χρονη σταρ που παραμένει το ίδιο γοητευτική τολμά και κάνει μια φωτογράφηση για το περιοδικό Town & Country αρετουσάριστη και αποδεικνύει ότι η ομορφιά είναι διαχρονική.

«Ο τρόπος που σκέφτομαι, ο τρόπος που ζω, -ειδικά όταν διανύεις το τελευταίο μέρος της ζωής σου-, είναι το να οραματίζομαι το πώς θέλω να πεθάνω. Νομίζω ότι όλοι θα ήθελαν να είναι στο κρεβάτι περιτριγυρισμένοι από την οικογένεια και τους αγαπημένους τους. Για να φτάσεις εκεί θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά ώστε να θεραπεύσεις τις πληγές και να κλείσεις τα κενά. Στο τέλος είσαι πάντα αυτό που δεν έχεις κάνει, κι όχι αυτό που έκανες. Δεν φοβάμαι τον θάνατο, αλλά φοβάμαι ότι θα φτάσω στο τέλος χωρίς να γίνω καλύτερος άνθρωπος» δηλώνει η ηθοποιός που ποζάρει στον φακό του φωτογράφου Max Vadukul.

Keywords
Τυχαία Θέματα