Δασκάλα έβαζε 9χρονους να χαστουκίζουν μαθητή για τιμωρία στον Άλιμο

08:38 9/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Aποτροπιασμό προκαλεί η δημοσιοποίηση περιστατικού στο 6ο Δημοτικό σχολείο Αλίμου με πρωταγωνιστές τη δασκάλα της μουσικής και τους μαθητές της Δ τάξης του Δημοτικού.

Ένας 9χρονος μαθητής τόλμησε κατά τη διάρκεια του μαθήματος της μουσικής να προσποιηθεί ότι οδηγεί ένα αυτοκίνητο. Η δασκάλα εξοργίστηκε και ζήτησε από τους συμμαθητές του παιδιού να διακόψουν το μάθημα και τους προέτρεψε να αρχίσουν να χαστουκίζουν τον συμμαθητή τους για τιμωρία.

«Σηκωθείτε να του δώσετε μερικές φάπες για να σταματήσει» φέρεται να τους προέτρεψε όπως μεταδίδει το protothema.gr.

Κάποια από τα παιδιά «πάγωσαν» και έμειναν ακίνητα στις θέσεις τους, όμως τα περισσότερα υπάκουσαν στην εντολή της δασκάλας και άρχισαν να τον χτυπάνε στο κεφάλι κι όπου αλλού τον έβρισκαν!

Το παιδί προσπάθησε να βγει από την πόρτα για να γλύτώσει, όμως δεν τα κατάφερε καθώς τα άλλα παιδιά τον στρίμωξαν σε μια γωνία και συνέχισαν να τον βαρούν στο κεφάλι. «Μπράβο παιδάκια τώρα καθίστε κάτω» φέρεται να είπε η δασκάλα στους μαθητές που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό.

«Μαμά σώθηκα όταν χτύπησε το κουδούνι» είπε ο άτυχος 9χρονος μαθητής στην μητέρα του, η οποία αναζήτησε ευθύνες από τον διευθυντή του σχολείου. Αυτός με τη σειρά του προέτρεψε τη μητέρα να αναζητήσει ευθύνες από τη δασκάλα και να λύσουν μεταξύ τους το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δασκάλα είπε εκ των υστέρων στον διευθυντή του σχολείου ότι το περιστατικό συνέβη « πάνω στον θυμό της» επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το απίστευτο περιστατικό.

Οι γονείς του μαθητή έχουν καταθέσει μήνυση κατά της δασκάλας καθώς και έγγραφη αναφορά στην διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Πηγή: infokids.gr, alimosonline.gr

The post Δασκάλα έβαζε 9χρονους να χαστουκίζουν μαθητή για τιμωρία στον Άλιμο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα