Αίρεση στις ΗΠΑ; Γυναίκες «σκλάβες», σημαδεύονται και βασανίζονται για χάρη του «Κυρίου» τους

22:02 8/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Mια ανατριχιαστική υπόθεση όπου γυναίκες κρατούνται «σκλάβες» σε μια μυστική ομάδα λατρείας, εκβιάζονται μαρκάρονται με το σημάδι του αρχηγού και τις χτυπούν με κουπιά ήρθε στηνεπιφάνεια μετά από καταγγελία δημοσιογράφου που τόλμησε να αποκαλύψει τη μυστικιστική λειτουργία της ομάδας.

Η σταρ της Δυναστείας Catherine Oxenberg εξέφρασε φόβους ότι η κόρη της έχει υποβληθεί σε πλύση εγκεφάλου κι έχει γίνει μέλος της συγκεκριμένης ομάδας.

Ο δημοσιογράφος Frank Parlato υποστηρίζει ότι οι γυναίκες αισθάνονται ότι δεν μπορούν

να αποχωρήσουν απότηναίρεση αφού οι ηγέτες τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου και τους έχουν παραδώσει γυμνές τους φωτογραφίες αλλά και «ομολογία» διαχρονικής δέσμευσης με την ομάδα, με τις οποίες τις «κρατούν» ώστε να μην μπορούν να αποχωρήσουν. Η κόρη της ηθοποιού του Χόλιγουντ φαίνεται ότι είναι μια από μεταξύ των 70-80 γυναικών που ζούν παγιδευμένες στην μυστική ομάδα στην οποία τα μέλη εκβιάζονται, μαρκάρονται και χτυπιούνται με κουπιά, όπως χαρακτηριστικά λέει ο δημοσιογράφος.

Η Catherine Oxenberg, ισχυρίζεται ότι η ομάδα έχει υποβάλει σε πλύση εγκεφάλου την κόρη της India, και συνάντησε εισαγγελείς στη Νέα Υόρκη στους οποίους και παρουσίασε στοιχεία εναντίον του υποτιθέμενου ηγέτη Keith Raniere, αναφέρει η Page Six.

Ο Parlato, ο οποίος ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε τη δράση της μυστικιστικής ομάδας και περιέγραψε τις αρρωστημένες δραστηριότητες των μελών της αίρεσης δήλωσε στη Sun ότι οι γυναίκες, προφανώς συμπεριλαμβανομένης της India, φοβούνται να ξεφύγουν από τη λατρεία ώστε να μη δημοσιοποιηθούν τα μυστικά τους.

Το NXIVM ισχυρίζεται ότι είναι ομάδα αυτοβοήθειας, αλλά ο Parlato λέει ότι υπάρχει μια μυστική σκοτεινή πλευρά στην οργάνωση.

Η ομάδα των γυναικών που ηγείται ο Raniere είναι γνωστή ως «DOS», την οποία ο Parlato λέει ότι σημαίνει «dominus obsequious sororium» – λατινικά ως «Κύριος πάνω από γυναίκες σκλάβες».
Ισχυρίζεται ότι για να συμμετάσχουν, οι γυναίκες έχουν υποβληθεί σε πλύση εγκεφάλου για να παραδώσουν υλικό ικανό για εκβιασμό, όπως πορνογραφικές εικόνες ή οικονομικά στοιχεία.
Μόλις γίνουν μέλος – ή «σκλάβα» – πιέζονται ώστε να στρατολογούν νέες γυναίκες ως «σκλάβες» και οι ίδιες να σταματήσουν να είναι 24 ώρες το 24ωρο δέσμιες του «Κυρίου» τους.
Αν δεν στρατολογήσουν αρκετές «σκλάβες» ή δεν ανταποκριθούν στους «Κυρίους» τους αρκετά γρήγορα, αναγκάζονται να χτυπιούνται με κουπιά, υποστηρίζει ο Parlato.

The post Αίρεση στις ΗΠΑ; Γυναίκες «σκλάβες», σημαδεύονται και βασανίζονται για χάρη του «Κυρίου» τους appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα