«Χαστούκι» για τη ΜακΦέρσον – Άκυρος ο γάμος με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της

13:24 8/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Ενα σοκ πρέπει να ζει αυτές τις ημέρες η Ελ ΜακΦέρσον καθώς μετά τον χωρισμό της από τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της Τζεφ Σόφερ, αυτός δεν δέχεται να της δώσει διαζύγιο λέγοντας ότι δεν υπήρξαν ποτέ παντρεμένοι καθώς ο γάμος τους το 2013 στα νησιά Φίτζι δεν είναι νόμιμος, σε μια υπόθεση που θυμίζει «Μικ Τζάγκερ».

Σύμφωνα με τους γνώστες την υπόθεσης, όταν η Τζέρι Χολ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μικ Τζάγκερ το 1999, ο Τζάγκερ υποστήριξε ότι ο γάμος τους που έγινε με ινδουιστική τελετή στο Μπαλί πριν από εννιά χρόνια

ήταν άκυρος καθώς δεν είχε νομική υπόσταση και δεν αναγνωριζόταν από το Ανώτατο Δικαστήριο στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με πηγές, ο κληρονόμος ξενοδοχειακής αλυσίδας καμαρώνει σε φίλους ότι αυτός και η ΜακΦέρσον δεν παντρεύτηκαν ποτέ νόμιμα. Οι δυο τους είχαν σχέση όταν το 2012 εκείνος είχε ένα τρομακτικό αεροπορικό δυστύχημα, όπου κατέπεσε το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε όπου σκοτώθηκε ένας από τους καλύτερους φίλους του.

Ο Σόφερ υπέστη συντριπτικό κάταγμα κι έμεινε καιρό κατάκοιτος σε μία μακρά περίοδο αποθεραπείας όπου η Ελ Μακ Φέρσον στάθηκε στο πλευρό του και τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2013 σε μία ιδιωτική τελετή με 15 καλεσμένους όπου παρόντες ήταν ο πατέρας του Ντόναλντ και οι δύο γιοι του «Κορμιού» από τον σύντροφο του μοντέλου Αρπό Μπουσόν.

Ο γάμος έγινε στα νησιά Φίτζι όπου ωστόσο σύμφωνα με την πρεσβεία τους στην Ουάσινγκτον, για να κριθεί ένας γάμος νόμιμος στη χώρα θα πρέπει το ζευγάρι να έχει από πριν άδεια γάμου από τη χώρα προέλευσης.

Η Ελ μαζί με τους γιους της έφυγε από το σπίτι όπου ζούσε με τον Σόφερ τον Ιούνο και τώρα αναζητεί σπίτι δικό της στη Φλόριντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα