Άρση βαρών: «Χρυσός» ο Γαλιατσάτος στο Ευρωπαϊκό

16:29 29/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Τα κατάφερε ο Βαγγέλης! Με το χρυσό μετάλλιο θα επιστρέψει από την Πρίστινα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων ο Βαγγέλης Γαλατσιάτος.

Με υποδειγματική στρατηγική και πολύ πείσμα, παρά την αρχική ατυχία στις πρώτες προσπάθειες, ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15-U17 στην Πρίστινα, αφού ήρθε τρίτος στο ζετέ, δεύτερος στα αρασέ αλλά πρώτος στο σύνολο με 320 κιλά.

Ο Γαλιατσάτος ξεκίνησε άσχημα στο αρασέ, αφού απέτυχε στην πρώτη προσπάθεια στα 144 κιλά, όμως το πείσμα και η ικανότητά του τον βοήθησαν και κατάφερε να

σηκώσει το ίδιο βάρος στη δεύτερη προσπάθεια, κατακτώντας τελικά το ασημένιο μετάλλιο στο αρασέ, πίσω από τον Σλοβάκο Ρόμανακ, που σήκωσε 1 κιλό παραπάνω.

Στο ζετέ, ο Βαγγέλης ξεκίνησε πάλι άσχημα αποτυγχάνοντας στα 172 κιλά. Μετά όμως από μια συγκλονιστική μάχη, με πολύ στρατηγική και πολύ δύναμη, ανάμεσα σ’ εκείνον, τον Ιταλό Ficco, τον Romanak και τον Ρώσο Βαγκάιτσεφ, κατάφερε να πάρει τελικά την τρίτη θέση στο ζετέ που του χάρισε όμως την 1η θέση στο σύνολο!

Ο τρομερός πιτσιρικάς του Κέφαλου Σβορωνάτων που τον Απρίλη ήταν 2ος στον Παγκόσμιο της Ταϊλάνδης, έκανε μία τρομερή προσπάθεια στο ζετέ, σηκώνοντας 173 και 176 κιλά στην δεύτερη και τρίτη προσπάθεια.

Έκλαψε στην απονομή
Στην απονομή, έκλαψε σηκώνοντας την ελληνική σημαία και ακούγοντας τον εθνικό ύμνο.

Πηγή: kefalonitikanea.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα