Αποκαλύψεις τραπεζίτη για μίζες σε Γκροντόνα και FIFA

20:01 16/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο «νονός» του ποδοσφαίρου της Αργεντινής εισέπραττε κάτω από το τραπέζι για τηλεοπτικά, διαφημίσεις κτλ. και πλήρωνε ποσοστό για ξέπλυμα σε τραπεζίτη ελβετικής τράπεζας, ο οποίος τα έβγαλε όλα στη φόρα.

Πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν τι εστί ή μάλλον τι ακριβώς ήταν ο Χούλιο Ουμπέρτο Γκροντόνα, αλλά αρκεί να κοιτάξουν στο βιογραφικό του και θα καταλάβουν. Ο Αργεντινός παράγοντας υπήρξε πρόεδρος της Ομοσπονδίας της χώρας του από το 1979 έως και το θάνατό του το 2014. Σε αυτό το διάστημα απέκτησε

και το παρατσούκλι «νονός». Το 1988 αναβαθμίστηκε στα υψηλότερα κλιμάκια της FIFA και τώρα έρχεται μία αποκάλυψη να επιβεβαιώσει τις παρανομίες του.

Τραπεζίτης ελβετικής τράπεζας έδωσε κατάθεση για το σκάνδαλο της FIFA που οδήγησε και στην παραίτηση του Ζεπ Μπλάτερ και είπε ότι ο Γκροντόνα έπαιρνε μίζες από τηλεοπτικά, διαφημίσεις και οτιδήποτε άλλο μπορούσε. Ο τραπεζίτης Χόρχε Λουίς Αρσεάγκα εξήγησε ότι ο Γκροντόνα του έδινε ποσοστό από τις μίζες ώστε εκείνος να ξεπλένει το χρήμα και να το τοποθετεί σε τράπεζα της Ελβετίας που δεν κατονομάστηκε.

Και μπορεί ο Γκροντόνα να μην βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια στη ζωή, αλλά τόσο το όνομά του, όσο και η FIFA εξακολουθούν να κηλιδώνονται για τα όσα έχουν κάνει στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα