Τέλος ο Ταγματάρχης από την ΕΡΤ

19:59 16/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Σας είχαμε προϊδεάσει για την εξέλιξη από το πρωί, γράφοντας για όργιο φημών (εδώ), που έφεραν τον Λάμπη Ταγματάρχη να φεύγει από την ΕΡΤ

Πριν από λίγο, λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι υπέβαλε την παράτησή του στον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά, ο οποίος και την απεδέχθη.

Ο Λάμπης Ταγματάρχης ανέφερε ότι ολοκληρώθηκε ο «πρώτος καθοριστικός κύκλος ομαλής λειτουργίας της ΕΡΤ» και ότι «παραδίδει την εταιρεία εύρωστη, λειτουργικά

σύγχρονη, έχοντας εφαρμόσει διαδικασίες που διασφαλίζουν τη διαφάνεια στην οικονομική διαχείρισή της»

Βρισκόταν στη θέση αυτή 2 χρόνια και να για να την καταλάβει είχε δεχθεί απίθανα εξευτελιστικές ερωτήσεις το 2015 από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, που τότε ήταν πρόεδρος της Βπυλής.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης:

Μετά από δύο χρόνια ευδόκιμης θητείας, ο Λάμπης Ταγματάρχης αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ. Σε αυτό το διάστημα έφερε εις πέρας με επιτυχία το δύσκολο έργο της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ επιλύοντας τα προβλήματα που σώρευσε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση το καταστροφικό «μαύρο». Παρά την σφοδρή κριτική –πολλές φορές κακόπιστη- που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο της διοίκησης της ΕΡΤ, κατόρθωσε με επαγγελματισμό και συνέπεια να στήσει από την αρχή έναν σύγχρονο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα