Μόνον για Ενήλικες



Κώστα Δημ. Χρονόπουλου (Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.Ο τ. Υπουργός Οικονομικών ( με το σηκωμένο γιακά και τον κόκκινο σιριτάκι) έγραψε ένα βιβλίο "Adultsin the room" το οποίο κυκλοφόρησε με ενδιαφέρουσες αναφορές /αποκαλύψεις για τα όσα διαδραματίστηκαν το 2014 όπου, όπως μας πληροφορεί , υπήρχε σχέδιο για "παράλληλο νόμισμα".Ο εμπνευστής -σχεδιαστής Υπουργός έστειλε το σχέδιο στους κορυφαίους του ΣΥΡΙΖΑ:
Πρωθυπουργό, Αντιπρόεδρο και το άλλο - Πρωθυπουργικό - Εγώ / alter ego του.Το μελέτησαν, συναντήθηκαν με τον ίδιο στο Πρωθυπουργικό σπίτι και το υιοθέτησαν ομόφωνα (!). Μάλιστα του ανέθεσαν το Υπουργείο Οικονομικών, ώστε να το υλοποιήσει (!!!).Αυτό εξηγεί την υπεροπτική, απαξιωτική συμπεριφορά του κου Υπ/γου προς τους εταίρους της Ε.Ε.Δεν ήταν το ύφος του και ο "αέρας σιγουριάς και υπεροχής" απότοκα μόνον του αλαζονικού χαρακτήρα του. Αλλά είχε και την αμέριστη στήριξη /σύμφωνη γνώμη /πράσινο φως /οκ από την κορυφαία ηγετική κομματική ομάδα, με..... αποτέλεσμα να υπερβαίνει τα εσκαμμένα στον τρόπο αντιμετώπισης, των ομολόγων του. Τους προκαλούσε και τους εξενεύριζε . Α π α ι τ η τ ι κ ό ς Ι κ έ τ η ς !...
Μέχρι που -όπως συμβαίνει πάντοτε- ο κόμπος έφθασε στο χτένι, ο χυμός του λεμονιού τελείωσε , η λεμονόκουπα εξωπετάχτηκε και ο ΜΟΝΟ"Ν"ΙΚΟΣ κος Γιάννης έγινε ... Ιφιγένεια η οποία θυσιάστηκε ως υπεύθυνη της αποτυχίας, από τους ... (συν) υπεύθυνους συντρόφους του, οι οποίοι - απαλλαγμένοι πλέον και από το άλλο "ν", το όλον δηλαδή , προχώρησαν σε διαμετρικά αντίθετη οικονομική πολιτική. Θαύμα!Τίποτα το περίεργο, πρωτότυπο, πρωτόγνωρο. Αυτά συμβαίνουν στον όμορφο - συντροφικό ή άλλο - κόσμο (τον αγγελικά πλασμένο) της "πολιτικής αρένας".Ουδεμία επίσης έκπληξη ή απορία επισύρει η καθυστερημένη ενημέρωση μας μέσω βιβλίου.

Θα άλλαξαν πολλά αν είχε το πόπολο ενημερωθεί προεκλογικά. Αλλά και πάλι, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Πάντα κατόπιν εορτής μαθαίνουμε τι συνέβη. (Κάτι που θα ικανοποιήσει τουλάχιστον τους ... περίεργους").Ιδιαίτερα ανησυχητική είναι και η αποκάλυψη για τον φόβο και τον πανικό του κου Πρωθυπουργού για νέο Γουδή με θύμα τον ίδιο και τους συνεργάτες του - εξαιτίας της ανακολουθίας του, της αγνόησης της θέλησης του λαού στο Δημοψήφισμα!

ΥΓ Δεν γνωρίζω αν θα έχει συνέχεια η υπόθεση - το έργο. Ίσως επικρατήσει εκκωφαντική σιγή, ως απάντηση , στις αναφορές /γεγονότα (Σ.Σ Περί σοβαροτάτων καταγγελιών πρόκειται) από τους Κυβερνώντες. Ή κάποια διάψευση έτσι, για την τιμή των όπλων και την παραπλάνηση των αφελών οπαδών. Αγνοώ επίσης αν ενδιαφερόμενοι φορείς /ιδιωτικά κανάλια θα ζητήσουν να το ανεβάσουν στην ζώνη (τους) για ....ενήλικους (πολιτικά ανώριμους). Λογικό και ευρηματικό ακούγεται αφού μιλάει - για ... "Adultsin the room", οι οποίοι σχεδίασαν κάτι απαγορευμένο για τον λαό, μέσα σε ένα δωμάτιο. Τι; Θεός (ένθεων και άθεων) και η ψυχή τους γνωρίζει !
Keywords
Τυχαία Θέματα