Από το πολύ γέλιο θα κλάψουμε στο τέλος…

14:30 15/10/2014 - Πηγή: Aixmi

Υπόψιν κυρίου Μπαξεβάνου

Δυστυχώς, αγαπητέ μου, δεν είναι οι εχθροί μας γελοίοι, είναι όσοι μας κυβερνούν και όσοι θέλουν να μας κυβερνήσουν. Διάβασα το πρωί στον Τύπο ότι η κυβέρνηση επανεξετάζει τη ρύθμιση των 100 δόσεων γιατί λέει έπεσαν τα έσοδα το τελευταίο δίμηνο.
Από τότε, δηλαδή, που ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ΘΑ κάνει ρύθμιση.

Δηλαδή, τι πιο λογικό από το να τον πάρουν στα σοβαρά οι πολίτες και να περιμένουν; Διάβασα και για τις κακές αγορές που ανέβασαν τα επιτόκια. Με τη δικαιολογία ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

δε θα ασχοληθώ. Είναι γελοία.

Φταίει η κυβέρνηση που έσπευσε να προεξοφλήσει έξοδο από το Μνημόνιο. Γιατί να τους δανείσει ο ξένος; Για να μοιράσουν «πλεόνασμα» και να κάνουν διορισμούς ενόψει εκλογών;
Τι πιο λογικό από το να θέλουν να προστατεύσουν την επένδυσή τους;

Δυστυχώς, όμως, την ώρα που η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να πέσει και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι μπορεί για να μην ανέβει! Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι άνοιξαν θέμα χρηματισμού βουλευτών.
Έσπευσε και ο Φώτης ο Κουβέλης να μιλήσει για σχέσεις επιχειρηματιών- πολιτικών. Μετά από μερικές δεκαετίες στην πολιτική και στη δικηγορία. Γελοία πράγματα.

Εδώ θα μου πείτε η «Αυγή» θεωρεί πολιτική επιτυχία τις αλλαγές σε ένα κανάλι. Βλέπει τις αλλαγές στο Μega σαν το «Μαντζικέρτ της διαπλοκής». Δηλαδή την ώρα που θα έπρεπε να μιλούν για αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής πετάνε την μπάλα στην εξέδρα! Πραγματικά είναι κρίμα.

Στεναχώρια προκαλούν και οι εξελίξεις στην περίφημη Kεντροαριστερά.
Στο ΠΑΣΟΚ όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί. Και οι παπανδρεϊκοί κάνουν ότι μπορούν για να γίνουν ανέκδοτο. Μαζεύουν υπογραφές αυτοί που έβαλαν τις δικές τους στα Mνημόνια και στην κυβέρνηση συνεργασίας με τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ.

Ακόμη χειρότερα είναι τα πράγματα στον χώρο των κινήσεων. Στέλεχος και πρωτοβουλία. Αδιέξοδο. Πραγματικά είναι κρίμα. Κρίμα γιατί από το πολύ γέλιο θα κλάψουμε στο τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα