''ποιος εδωσε τα 4 εκατ. ευρω για την αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου της αυγησ; ''

Τη σκυτάλη στην εκτόξευση καταγγελιών και υπονοούμενων για οικονομικές ατασθαλίες και δοσοληψίες έλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνος Τριαντάφυλλος ...
που μίλησε για «ύποπτες» αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και «ανεξήγητη» συσσώρευση χρεών των «οργάνων» του ΣΥΡΙΖΑ, «Αυγή» και ραδιοφωνικός σταθμός «Κόκκινο».
Επιπροσθέτως, ο κ. Τριαντάφυλλος επικαλέστηκε παλαιότερες δηλώσεις του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,
Περικλή Κοροβέση, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε λάβει χρήματα από την Siemens.
«Η εφημερίδα "Αυγή" ολοκλήρωσε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 4 εκατ. ευρώ μέσω τριών τραπεζικών λογαριασμών» είπε και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει «ποιοι και γιατί έδωσαν αυτά τα χρήματα;». Συνέχισε υποστηρίζοντας ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός «Κόκκινο» εμφάνισε το 2013 ζημιές ύψους 5,639 εκατ. ευρώ αν και το 2009 είχε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ και ρώτησε «πώς σωρεύτηκαν αυτές οι ζημιές; Εκτός από τα οικονομικά των κομμάτων θα πρέπει να ελέγχονται και όλα τα νομικά πρόσωπα που συνδέονται με αυτά για να δούμε αν υπάρχουν σχέσεις δούναι και λαβείν»
Keywords
Τυχαία Θέματα