Άνοιξε η ψαλίδα στα δελτία των 8 – Το πρώτο ανεξάρτητα από ώρα μετάδοσης

11:36 1/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Αύξησε χθες τη διαφορά του από τους άλλους σταθμούς το κεντρικό δελτίο του Αντέννα με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ξεκίνησε με τη σύλληψη ενός εκ των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και συνέχισε με την απόφαση του Εφετείου για επιστροφή στη φυλακή του Άκη Τσοχατζόπουλου, της κόρης του και της Βίκυς Σταμάτη. Βάρος έδωσε και στο γκρέμισμα των σπιτιών των Βορειοηπειρωτών στη Χιμάρα.

Το

ποσοστό του (17,4%) είναι το υψηλότερο των τελευταίων ημερών.

Ακολούθησε το δελτίο του Σκάι με την Εύα Αντωνοπούλου (11,2%). Προέταξε, επίσης, τη σύλληψη του Αλβανού, αλλά γρήγορα πέρασε στην ταλαιπωρία του κοινού για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια. Το θέμα Τσοχατζόπουλου βρήκε θέση στο δελτίο στις 20.21.

Τρίτο, με οριακή διαφορά, ήταν το δελτίο του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα (10,8%). Πρώτο θέμα του ήταν η η εξέλιξη στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου, δεύτερο οι συμμορίες Γεωργιανών και τρίτο ο ξυλοδαρμός νεαρού στη Θεσσαλονίκη από αναρχικούς.

* Τα στοιχεία αφορούν στη ζώνη 20.20 – 20.45.

* Και χθες πρώτο σε ποσοστά και αριθμό τηλεθεατών ήταν το δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ, που μεταδίδεται στις 7.

The post Άνοιξε η ψαλίδα στα δελτία των 8 – Το πρώτο ανεξάρτητα από ώρα μετάδοσης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα