Χρυσαυγίτες προπηλάκισαν Πακιστανούς μαθητές στα Σεπόλια

10:08 1/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Την εμφάνισή τους έκαναν τάγματα εφόδου στο στο 144ο δημοτικό σχολείο στα Σεπόλια που με απόφαση του δήμου Αθηναίων παραχωρήθηκε για μαθήματα της πακιστανικής κοινότητας.

Ωστόσο, τα μαθήματα, που η έναρξή τους είχε οριστείς για τις 29 του μήνα, Κυριακή, ακυρώθηκε, καθώς τάγματα εφόδου εμφανίστηκαν στο σχολείο προπηλακίζοντας τους μαθητές τρομοκρατώντας τόσο τα παιδιά όσο και τους μαθητές.

Η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας, με ανακοίνωσή της καταγγέλλει πως «την Κυριακή 29 Οκτώβρη νεοναζί της Χρυσής Αυγής

με το μανδύα των «αγανακτισμένων γονέων» είχαν στήσει καρτέρι στο Μετρό Σεπολίων σε παιδιά και γονείς» προσθέτοντας πως «συνέχισαν την ρατσιστική εκστρατεία στο σχολείο με απειλές κατά των εκπαιδευτικών διότι έδωσαν την αυτονόητη στήριξη τους στο αίτημα για τη διάθεση του σχολείου για την μόρφωση των παιδιών και των μητέρων τους».

Η έναρξη των μαθημάτων ορίστηκε για την Κυριακή 12/11 και η Πακιστανική Κοινότητα καλεί την ΑΔΕΔΥ, τη ΔΟΕ και την ΟΛΜΕ, τις ΕΛΜΕ της Αθήνας και του Συλλόγους Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, τις δημοτικές κινήσεις, όλες τις συλλογικότητες του αντιφασιστικού και του αντιρατσιστικού κινήματος να βρεθούν στο πλευρό της.

The post Χρυσαυγίτες προπηλάκισαν Πακιστανούς μαθητές στα Σεπόλια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα