«Άναψαν» τα αίματα στο «Φτιάξε καφέ να στα πω»: Έξαλλη η Καινούργιου για τον Τανιμανίδη

17:25 26/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με συνεργάτιδα της εκπομπής της η οποία σχολίασε με αρνητικό τρόπο την έντονη αυτοπροβολή του Σάκη Τανιμανίδη και της αγαπημένης του Χριστίνας Μπόμπα. το ζευγάρι βρισκεται στη Μύκονο και συμμετέχει στα πάρτι που διοργανώνει με αφορμή τον επικείμενο γάμο του ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν. Χορεύουν, διασκεδάζουν, ερωτοτροπούν και απασχολούν διαρκώς τα φώτη της δημοσιότητας.

«Παρόλο

που ο Τανιμανίδης είναι πάρα πολύ συμπαθής στον κόσμο, το ότι προβάλλει συνεχώς την προσωπική και κοσμική του ζωή τόσο πολύ, δεν θα του κάνει καλό» ανέφερε η Τζωρτζέλλα Κόσιαβα με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου να της απαντά:

«Διαφωνώ 100% μαζί σου. Δεν θεωρώ ότι έχει καμία κοσμική ζωή. Το ότι πήγε κάποιες μέρες στη Μύκονο δεν σημαίνει κάτι. Οποιοσδήποτε μπορεί να πάει. Μπορεί να τον κάλεσαν. Αυτά είναι κομπλεξικά. Αυτό που λες είναι κομπλεξικό. Πού σε ενόχλησε που πήγε λίγες μέρες στη Μύκονο;»

Η δημοσιογράφος επέμεινε, λέγοντας: «Αυτό που λέω είναι κομπλεξικό; Τον βλέπουμε παντού. Φωτογραφίες παντού. Είναι κακό αυτό το πράγμα. Αν το θεωρείς καλό να προβάλλεις τόσο πολύ τη ζωή σου την προσωπική… Είναι η άποψη σου. Εγώ δεν είμαι κομπλεξική και δεν ζηλεύω τη ζωή κανενός. Αυτό είπες. Εγώ κρίνω αυτό που βλέπω».

Keywords
Τυχαία Θέματα