Άγριος καβγάς Κατρούγκαλου-Λοβέρδου: «Αυτά να τα πεις στις οροθετικές!» – «Τραμπούκε»

10:19 3/7/2015 - Πηγή: Aixmi

Σε τηλεοπτικό ρινγκ μετατράπηκε το στούντιο του Mega κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής με την Ολγα Τρέμη για το δημοψήφισμα, όταν ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου και του πρώην υπουργού, Ανδρέα Λοβέρδου.

Αφορμή

στάθηκε η επίμονη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ προς τον κ. Κατρούγκαλο να απαντήσει σχετικά με τις δηλώσεις Καμμένου περί περιφρούρησης του εσωτερικού της χώρας από το στρατό.

Τότε έλαβε την απάντηση: «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

«Να μιλάς καλύτερα, με επιχειρήματα κι είσαι και συνάδελφος…» του είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος και ανταπάντησε πολλές φορές ο κ. Κατρούγκαλος: «Αυτά να τα πεις στις οροθετικές».

«Τραμπούκε, τραμπούκε. Η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων είπε ότι την άδεια την έδωσε η εισαγγελία Αθηνών. Εισαι ψεύτης. Λες ψέματα όπως αναπνέεις. […] Δεν ντρέπεσαι λίγο», του είπε ο κ. Λοβέρδος.

Στους έντονους διαπληκτισμούς ενεπλάκη και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης λέγοντας στον κ. Κατρούγκαλο:«Δεν ντρέπεσαι; Είσαι σοβαρός;» προκαλώντας ακόμα περισσότερη ένταση.

Να ελαφρύνει κάπως την κουβέντα επιχείρησε η Ολγα Τρέμη λέγοντας με χιούμορ: «Κύριε Λοβέρδο και κύριε Βορίδη θα φωνάξω τη Ζωή Κωνσταντοπούλου»!

Keywords
Τυχαία Θέματα