To άθλιο tweet συμβούλου της Δούρου για τον Κώστα Στούπα

15:37 9/3/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο λόγος για την περιφερειακή σύμβουλο Αττικής, Κορίνα Βασιλοπούλου, όπου με tweet της, χαρακτηρίζει τον γνωστό δημοσιογράφο Κώστα Στούπα ως πουτ@@@κι.

Αναλυτικά η ίδια γράφει «O Στούπας είναι το πουτανάκι των δανειστών @nikosagSKG. Όπως και όλα τα καλόπαιδα του @capitalgr »

Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες από όλα τα κόμματα.

Η ΝΔ αναφέρει σε ανακοίνωση της:

«Τα φαινόμενα τρομοκράτησης

δημοσιογράφων από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εντείνονται καθημερινά. Καταδικάζουμε απερίφραστα το τελευταίο κρούσμα, κατά το οποίο η περιφερειακή σύμβουλος της κας Δούρου, Κορίνα Βασιλοπούλου, στοχοποίησε και επιτέθηκε με χυδαίες εκφράσεις εναντίον του δημοσιογράφου Κ. Στούπα και του Capital.gr. Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τη θρασύτατη επίθεση και την κα Δούρου να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά της συμβούλου της. Τέτοιες συμπεριφορές δε συνάδουν με την ελευθεροτυπία και τη δημοκρατία».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

H στοχοποίηση ΜΜΕ και δημοσιογράφων που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση, όπως άλλωστε και οφείλουν, συνεχίζεται. Την σκυτάλη τώρα πήρε η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, Κορίνα Βασιλοπούλου, εκλεγείσα με τον συνδυασμό της κα. Ρένας Δούρου, η οποία με χυδαίο σχόλιο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταφέρθηκε εναντίον του δημοσιογράφου του capital.gr κ. Στούπα.
Η πολιτική προϊσταμένη της κα. Βασιλοπούλου, η λαλίστατη περιφερειάρχης κα. Δούρου έχει να πει κάτι;

Η ανακοίνωση από το Ποτάμι:

Φαίνεται πως στο μυαλό κάποιων, όποιος εκφράζει διαφορετικές απόψεις, είναι ύποπτος και καταδικαστέος. Πρόκειται για καθαρά φασιστική λογική. Η ελευθερία του λόγου σε μια δημοκρατία είναι αδιαπραγμάτευτη και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει καθαρή θέση για τέτοιες δηλώσεις στελεχών του. Εκτός αν κάποιοι εξακολουθούν να έχουν στο μυαλό τους μια κοινωνία, στην οποία θα εκφράζεται μόνο η δική τους «αλήθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα