Survivor: Οι «μπηχτές» της Ειρήνης για τον Βασάλο

16:56 22/5/2017 - Πηγή: Aixmi

«Χείμαρρος» ήταν η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Survivor Πανόραμα» στον ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην στιγμή που την στοχοποίησαν οι συμπαίκτες της και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα… Η ίδια αρκετά ψύχραιμη και αποστασιοποιημένη πλέον από τα γεγονότα κάρφωσε τοςυ συμπαίκτες της και ειδικά τον Κώστα Βασάλο:
«Με είχε ενοχλήσει

πάρα πολύ…Γιατί έλεγαν ότι είμαστε ομάδα, λέγαμε να συζητάμε ότι έχει ο καθένας με τον άλλον και πηγαίναμε στο συμβούλιο και έλεγαν άλλα πράγματα…» και συνέχισε…«Είχα ακούσει τον Κωνσταντίνο να λέει ότι πρέπει να φύγει γυναίκα και να ψηφίσουν όλοι την Ελισάβετ! Και όταν το άκουσα είχα σοκαριστεί…Είχαν συνεννοηθεί με τον Κώστα να πουν ότι δεν κάνω τίποτα!».

Το βίντεο από το youweekly.gr

Επέμεινε δε η Ελισάβετ πως, δεν ήμασταν ομάδα, λέγαμε ότι είμαστε ομάδα ότι τα λέμε όλα και τελικά ο καθένας κρατούσε το δικό του χαρακτήρα.

Πάντως η γλυκιά παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε και στηνεντυπωσιακή βελτίωση της στα αγωνίσματα του reality λέγονατς πως μιλώντας με τον Κώστα που ήταν φίλος της, της είπε κι εκείνος πόσο έχει βελτιωθεί και πως θα μπορούσε να φθάσει και στην τελική ομάδα ανάμεσα στους «φιναλίστ» του Survivor. Οι συμπάικτες μου έβλεπαν τηνεξέλιξη μου, αλλά ο κόσμος δεν ψηφίζει με αθλητικά κριτήρια.

Πάντως η Ελισάβετ πρέπει να είναι η μοναδική παίκτρια που επέστρεψε με περισσότερα κιλά.
«Όταν πήγα στον Αγιο Δομίνικο ήμουν 47 κιλά και τώρ που γύρισα ήμουν 50, εκτός κι αν τα πήρα από τη μέρα που βγήκα που άρχισα να τρώω» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα