O Μπεσκένης απαντά στον Πολάκη: Δεν έχω πάρει ούτε μισό σεντ του ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

14:47 7/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Τη δική του απάντηση έδωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Βασίλης Μπεσκένης στις κατηγορίες που του απηύθυνε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης από το βήμα της Βουλής επιτιθέμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σφοδρή αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Βουλή,

χθες, ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας γνωστοποίησε στη Βουλή μερικά από τα 23 ονόματα που φέρονται, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, να προσλήφθηκαν επί ημερών του κ. Γεωργιάδη από τον ίδιο και τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τα οποία βρίσκονται στα χέρια του Εισαγγελέα.

Ανάμεσα στα άτομα αυτά ο κ. Πολάκης ανέφερε το όνομα του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Βασίλη Μπεσκένη. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο υπουργός «έγινε πρόσληψη της Ιωάννας Δεμέντη (ήταν προηγουμένως άμισθη συνεργάτιδα του γραφείου Τύπου του νυν αντιπροέδρου της ΝΔ), του Βασίλη Μπεσκένη («δημοσιογράφος» στον ΣΚΑΪ), του Ιωάννη Θεοδωράτου και της συζύγου του, κας Ιωαννίδου. Ο Β. Μπεσκένης, επίσης, ήταν συνεργάτης στο γραφείο Τύπου του Αδ. Γεωργιάδη και υπέγραψε στις 30/6/2014 σύμβαση στο ΚΕΕΛΠΝΟ ως συνεργάτης στο «τμήμα παρεμβάσεων στην κοινότητα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης, ο οποίος επιπλέον τόνισε αναφερόμενος στον κ. Μπεσκένη πως διορίστηκε για ένα εξάμηνο στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ώστε να κάνει παρεμβάσεις στην κοινότητα, πιθανότατα και διάφορες… επιδημιολογικές παρατηρήσεις.

Αυτές οι αναφορές του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο πρόσωπο του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη προκάλεσαν την αντίδραση του ίδιου, που απάντησε λιτά μέσω ανάρτησής του στο Τwitter.

Διαψεύδει λοιπόν τις… αποκαλύψεις Πολάκη, λέγοντας: «Για όποιον νοιάζεται για την αλήθεια -και όχι μόνο για τη λάσπη- δεν έχω πάρει ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ σεντ του ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ».

Για όποιον νοιάζεται για την αλήθεια -και όχι μόνο για τη λάσπη- δεν έχω πάρει ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ σεντ του ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

— Vassilis Beskenis (@VBeskenis) March 6, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα