H Bασίλισσα Ελισάβετ επανεμφανίστηκε διαψεύδοντας τα σενάρια!

17:29 4/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Η Βρετανή μονάρχης, βάζοντας τέλος στα μακάβρια σενάρια για την κατάσταση της υγείας της, επανεμφανίστηκε χθες σε ιδιωτική, βέβαια, τελετή και απένειμε στο μέλος του προσωπικού της, Ρέιμοντ Γουίοτον τα παράσημα του Υπολοχαγού του Βασιλικού Βικτωριανού Τάγματος–μία τιμή η οποία συνήθως απονέμεται για τις υπηρεσίες που προσφέρει κάποιο μέλος του προσωπικού της στην ίδια ή στη μοναρχία.

Μία εκπρόσωπος δήλωσε ότι η ιδιωτική τελετή πραγματοποιήθηκε στο Σάντριγχαμ και ότι δεν είναι διαθέσιμες φωτογραφίες.

Παράλληλα, η βασίλισσα απέστειλε επίσης χθες προσωπικό συλλυπητήριο μήνυμα

στον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν για την επίθεση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης με τους 39 νεκρούς.

Η 90χρονη βασίλισσα αρρώστησε πριν από τα Χριστούγεννα και εξαλουθεί να αναρρώνει από βαρύ κρυολόγημα, το οποίο την υποχρέωσε να απέχει από την χριστουγεννιάτικη και πρωτοχρονιάτικη λειτουργία στην εκκλησία,πυροδοτώντας σενάρια για την κατάσταση της υγείας της.

Πάντως ακόμα και η… επανεμφάνιση της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τα ΜΜΕ.
Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα η Ελισάβετ έχει σύμμαχο στην μάχη με το βαρύ κρυολόγημα ομοιοπαθητικές θεραπείες, δικό της κατασκεύασμα με αναμείξεις φίλτρων και λοσιόν. Ακόμα και ένα από τα αγαπημένα της σκυλιά κόργκι που είχε τραυματισθεί έγινε καλά χάρις στις θεραπείες ομοιοπαθητικής που του έκανε η ίδια η Βασίλισσα, αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες τωνβρετανικών ταμπλόιντς.

Η Ελισάβετ, σε αντίθεση με τον Φίλιππο, πιστεύει πολύ στην ομοιοπαθητική όπως και η μητέρα της, η οποία είχε υπο την προστασία της την Βρετανική Ένωση Ομοιοπαθητικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα