Bild: «Μα τι συνέβη και πανηγυρίζετε κύριε Τσίπρα;»

17:55 12/6/2015 - Πηγή: Aixmi

«Μα τι συνέβη και γιορτάζετε κύριε Τσίπρα;», αναρωτιέται σε άρθρο της η γερμανική εφημερίδα Bild σχολιάζοντας τους χθεσινούς «πανηγυρισμούς», όπως τους χαρακτηρίζει, έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου παρευρέθηκε χθες το βράδυ, ο πρωθυπουργός επιστρέφοντας από τις Βρυξέλλες.

Η Bild ρωτάει

τον Έλληνα πρωθυπουργό τους λόγους για τους οποίους πανηγυρίζει, την ώρα που η χώρα του βρίσκεται σε κρίση και έχει παρουσιαστεί σοβαρή εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, ενώ κάνει αναφορά και στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

«Μα τι συνέβη και γιορτάζουν στην Αθήνα, λίγες ώρες μετά την εμπλοκή των διαπραγματεύσεων και αφότου αποχώρησε το ΔΝΤ από τις συνομιλίες;» γράφει η γερμανική εφημερίδα και προσθέτει: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας επέστρεψε στην πατρίδα του για μία ακόμη φορά με άδεια χέρια. Τι είναι αυτό που έκανε τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη να ξεχάσει έστω και για μία στιγμή ότι η χώρα του οδεύει στην χρεοκοπία; Η Αθήνα έκανε μία μεγάλη γιορτή με αφορμή την επαναλειτουργία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης», επισημαίνεται στο άρθρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα