2ος γύρος εκλογών στον ΔΣΑ: «Μονομαχούν» Βερβεσός-Αναστασόπουλος

13:19 3/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Ξεκινά ο δεύτερος γύρος των εκλογών στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ), ο οποίος θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Τρίτης. Δεύτερος γύρος θα διεξαχθεί παράλληλα και στους Δικηγορικούς Συλλόγους της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά. Στης Αθήνας θα μονομαχήσουν ο Δημήτρης Βερβεσός, ο οποίος στον πρώτο

γύρο έλαβε ποσοστό 25,75% (2.785 σταυρούς) και ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, ο οποίος έλαβε ποσοστό 17,42% (1.884 σταυρούς).

Σε περίπτωση που δεν εκλεγεί πρόεδρος ο κ. Βερβεσός, θα μείνει εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου, καθώς κατήλθε χωρίς να είναι επικεφαλής συνδυασμού, αν και σε περίπτωση που εκλεγεί θα τον στηρίξουν σύμβουλοι από τον συνδυασμό «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο».

Επιπλέον όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ σε περίπτωση που δεν εκλεγεί πρόεδρος ο κ. Αναστασόπουλος, μετακυλά σε θέση συμβούλου και ο τελευταίος σε ψήφους εκ των 4 συμβούλων του μένει εκτός Διοικητικού Συμβουλίου.

The post 2ος γύρος εκλογών στον ΔΣΑ: «Μονομαχούν» Βερβεσός-Αναστασόπουλος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα