Κεντρικά δελτία: Ίδια η θεματολογία, διαφορετικά τα ποσοστά

11:50 3/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Η κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα, που προκάλεσε πλημμύρες στο Αγρίνιο και το Μεσολόγγι, κυριάρχησε στη θεματολογία των κεντρικών δελτίων του Σαββάτου.

Τόσο ο Αlpha στις 7, όσο και ο Αντέννα, ο Σκάι και το Star στη ζώνη των 8, κάλυψαν τις καταστροφές με 10λεπτα και 15λεπτα ρεπορτάζ.

Στη συνέχεια, ο Αντέννα και ο Σκάι στάθηκαν στην κακοκαιρία και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Μετά πέρασαν στην πολιτική επικαιρότητα με την αντιπαράθεση Μητσοτάκη-κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς.

Διαφοροποίηση

υπήρξε μόνο μετά το πρώτο 20λεπτο, όταν το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου μετέδωσε ρεπορτάζ για “γκρίζες ζώνες” στο κοινωνικό μέρισμα και ο σταθμός του Θοδωρή Κυριακού πέρασε στην πολύκροτη υπόθεση πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

Νικητής ανεδείχθη ο Σκάι με 16,3% (παρουσιάστρια η Νίκη Λυμπεράκη).

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Αντέννα, με 14,3% (παρουσιάστρια η Ρίτσα Μπιζόγλη).

Στην τρίτη θέση το Star, που μετά τις πλημμύρες στη Δυτική Ελλάδα, μετέδωσε ρεπορτάζ για τις ανοιχτές πληγές στη Μάνδρα. Στη συνέχεια πέρασε στη δεύτερη νεκροψία, που θα γίνει στον 20χρονο φοιτητή, και στο κύκλωμα κοκαίνης του Κολωνακίου.

Συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του 10,6% των τηλεθεατών (παρουσιαστής ο Παναγιώτης Στάθης).

* Τα στοιχεία δίνουν την εικόνα του 45λεπτου 20.00 – 20.45.

* Ανεξάρτητα από ώρα μετάδοσης, πρώτο σε αριθμό τηλεθεατών ήταν το δελτίο του Alpha με τον Νίκο Μάνεση.

The post Κεντρικά δελτία: Ίδια η θεματολογία, διαφορετικά τα ποσοστά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα