Β. Σπανούλης: Με αυτή την άμυνα, δεν χάνουμε στον τελικό

22:58 10/5/2013 - Πηγή: E-Typos
«Πραγματικά κι εγώ έχω μείνει έκπληκτος με την άμυνα που έχουμε παίξει. Μία φανταστική άμυνα. Βγάλαμε όλο το είναι μας, όλο το πάθος μας στην άμυνα».

Ο εκπληκτικός απόψε Πέρο Άντιτς πέρασε πίσω από τον αρχηγό του Ολυμπιακού εκείνη τη στιγμή και του φώναξε: «Έλα αρχηγέ, άλλο ένα! Πάμε... άλλο ένα!» Ο Σπανούλης γέλασε και συνέχισε: «Εδώ που έχουμε φτάσει τώρα, πρέπει να το πάρουμε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος! Αυτά τα παιχνίδια πρώτα τα κερδίζουν οι άμυνες. Η άμυνά μας σήμερα με όποιον και
να παίζαμε δεν είχε τύχη. Ήταν μία καταπληκτική άμυνα. Παίζαμε με πολύ μεγαλύτερα κορμιά και καταφέραμε και ελέγξαμε τα ριμπάουντ, τα πάντα. Ίσως λίγο εγώ τα χάλασα με τα σουτ μου, αλλά ελπίζω να μου μπουν στον τελικό. Πέρα από την πλάκα, όλα τα παιδιά ήταν εκπληκτικά. Δείξαμε σοβαρότητα και στο τέλος. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το τέλος και δύσκολα θα γύριζε αυτό το παιχνίδι. Για να γίνεις ο καλύτερος πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους. Δεν υπάρχει επιλογή. Αυτό θα κάνουμε και στον τελικό, είτε αντίπαλός μας είναι η Ρεάλ, είτε η Μπαρτσελόνα».
Keywords
Τυχαία Θέματα