Β. Μάντζαρης: Είμαστε ευτυχισμένοι που έμεινε ο ηγέτης της ομάδας μας

15:30 11/7/2013 - Πηγή: E-Typos
Την ικανοποίησή του για την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, με δηλώσεις του στο περιθώριο της παρουσίασης της συνεργασίας των «ερυθρόλευκων» με χορηγό εταιρία. «Οι συμπαίκτες μου κι εγώ ήμασταν διακοπές και είχαμε στο μυαλό μας τι θα κάνει ο αρχηγός μας», εξήγησε ο Μάντζαρης και εν συνεχεία αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο της ζωής του μετά το σοβαρό τραυματισμό του. «Είμαι πολύ στενοχωρημένος που δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την εθνική»,
κατέληξε ο Περιστεριώτης γκαρντ, που από τον Σεπτέμβριο αναμένεται να είναι σε θέση να ενισχύσει τον πρωταθλητή Ευρώπης στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

«Σίγουρα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που ο αρχηγός μας και ηγέτης αυτής της ομάδας θα συνεχίσει να είναι μαζί μας για τα επόμενα τρία χρόνια. Δεν υπάρχει καλύτερη είδηση στο μεταγραφικό "παζάρι" φέτος. Για να φανταστείτε, με τους συμπαίκτες μου ήμασταν διακοπές και είχαμε στο μυαλό μας τι θα κάνει ο αρχηγός μας. Τον παίρναμε τηλέφωνο στις 2:00 το βράδυ να δούμε τι κάνει. Του λέγαμε είμαστε διακοπές και σκεφτόμαστε εσένα. Από τη στιγμή, λοιπόν, που έμεινε το μεγαλύτερο μέρος του βασικού κορμού και των Ελλήνων που έμεινε αναλλοίωτος και σε συνδυασμό με τις προσθήκες που έκανε η διοίκηση και αυτές που σκοπεύει να κάνει, θα έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Μπορεί και καλύτερο από πέρυσι για να παραμείνουμε στην κορυφή όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια», σχολίασε ο Μάντζαρης σχετικά με τις κινήσεις που έχουν γίνει από τη διοίκηση μέχρι στιγμής.

Ακολούθως, αναφέρθηκε στην απουσία του μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο: «Το τελευταίο πεντάμηνο ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Και ψυχολογικά και σωματικά... και στο μυαλό ήταν δύσκολα. Έβλεπα τους συμπαίκτες μου ν' αγωνίζονται κι εγώ ήμουν ανήμπορος με πατερίτσες στην κερκίδα, πράγμα πρωτόγνωρο για μένα. Ευτυχώς πέρασε τώρα. Με έκανε πιο δυνατό άνθρωπο πάνω απ΄ όλα. Τώρα είμαι καλά και εύχομαι του χρόνου να είμαστε υγιείς πάνω απ΄ όλα. Μετά από αυτό που πέρασα, συνειδητοποίησα πόσο σημαντική είναι η υγεία. Θέλω λοιπόν να είμαι υγιής και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει όλους τους στόχους της».

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αγωνιστικής επανάκαμψής του, αλλά δυστυχώς τόσο για τον ίδιο όσο και για την εθνική ομάδα, δεν προλαβαίνει να την ενισχύσει στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας: «Η εθνική έχει όλα τα φόντα. Είμαι πολύ στενοχωρημένος που δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί και να βοηθήσω, λόγω τραυματισμού. Δεν είμαι ακόμη έτοιμος. Πιστεύω πως όσα παιδιά είναι εκεί θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους να πάνε όσο ψηλότερα μπορούν. Έχουν όλα τα φόντα να το πετύχουν αυτό!».
Keywords
Τυχαία Θέματα