Για εμπόριο ναρκωτικών συνελήφθη η γνωστή τηλεοπτική παραγωγός Σίσσυ Μηναδάκη

Mε πλούσια θητεία στο Κανάλι 29, στο Κανάλι 5, στο Alter και στο Extra η γνωστή τηλεοπτική παραγωγός, Σίσσυ Μηναδάκη άλλαξε ρότα και αποφάσισε να ασχοληθεί με πιο επικερδείς επιχειρήσεις αφού συνελήφθη μαζί με τον Βρετανό σύντροφο της,Κέβιν Στίβεν Χάνλεϊ, για εισαγωγή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται

ότι ήταν μέλη κυκλώματος που είχε εισάγει πάνω από δυο τόνους κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών στη Βρετανία, ενώ φέρονται να έχουν «ξεπλύνει» περισσότερα από 2,4 εκατομμύρια αγγλικές λίρες από εμπόριο ναρκωτικών.

Οι δυο τους συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο σε καφετέρια της Γλυφάδας, όπου πήγαν για να παρακολουθήσουν αγώνα ράγκμπι.

Η πολυτελής ζωή του ζευγαριού, την όποια φρόντιζε να δημοσιοποιεί συχνά μέσω facebook η Μηναδάκη, στάθηκε αφορμή για να φτάσουν στα χνάρια τους οι αστυνομικοί.

Η Σίσσυ Μηναδάκη είχε εργαστεί ως τηλεοπτική παραγωγός στο Κανάλι 29, στο Κανάλι5, στο Alter και στο Extra και όπως υποστήριξε η ίδια γνωρίστηκε με τον σύντροφό της, όταν πήγε στο Λονδίνο για να ανοίξει μια εταιρεία εισαγωγής φρούτων από την Ελλάδα.

Ο δε 51χρονος σύντροφός της είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές της Βρετανίας, αφού έχει συλληφθεί ξανά το 1998 όταν μετέφερε 29 κιλά κοκαΐνης με το πολυτελές αυτοκίνητο του στο Λονδίνο ενώ θεωρείται το δεξί χέρι του αρχηγού του διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης, Μπράϊαν Ράιτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα