Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ο Ευ. Βενιζέλος

09:37 10/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Ανανέωση 12.15

Την εκτίμηση ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα μπορεί να παραστεί χωρίς πρόβλημα στην ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών, αργά το μεσημέρι, έαν το επιθυμεί, έκανε μιλώντας πρίν από λίγο στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο καθηγητής καρδιολογίας Χ.Στεφάναδης.

Όπως εξήγησε, από τον κλινικοεργαστηριακό έλεγχο που έγινε στον Ευ.Βενιζέλο και ολοκληρώθηκε το πρωί, δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να προδίδει πρόβλημα στη λειτουργία
της καρδίας. Ωστόσο, όπως επισήμανε, λόγω της ύπαρξης άλγους και προδιαθεσικών παραγόντων, κρίθηκε οτι έπρεπε να γίνει και στεφανιογραφία για να αποκλειστούν πιθανές μη ορατές βλάβες. Η εξέταση πραγματοποιήθηκε και τα αποτελέσματα ήταν καλά, οπότε σε 2 - 3 ώρες ο κ. Βενιζέλος θα μπορεί να επιστρέψει στα καθήκοντα του, ανέφερε ο Χ.Στεφανάδης.

Στο ίδιο καθησυχαστικό ύφος είναι και το ιατρικό δελτίο του Ιπποκρατείου νοσοκομείου, το οποίο αναφέρει ότι «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος εισήχθη στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών με γαστρεντερικά ενοχλήματα για έλεγχο. Από τον γενόμενο κλινικό και παρακλινικό έλεγχο δεν προέκυψε τίποτα το παθολογικό. Εγένετο για προληπτικούς λόγους στεφανιογραφία, η οποία δεν ανέδειξε κάποιο πρόβλημα. Θα εξέλθει το προσεχές δίωρο με οδηγίες».

Νωρίτερα

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, με κοιλιακό άλγος, εισήχθη στις 01.30 το πρωί, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος έμεινε προληπτικά όλο το βράδυ.

Στον κ. Βενιζέλο γίνονται καρδιολογικές και άλλες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το πρόβλημα. Τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του ΠΑΣΟΚ, ήταν καθησυχαστικά. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για στομαχική διαταραχή, ενώ είναι γνωστό ότι ο κ. Βενιζέλος έχει μια ευαισθησία στο στομάχι και είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί και στο παρελθόν στη Θεσσαλονίκη.

Όπως δήλωσε στο Mega ο καθηγητής, Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο κ. Βενιζέλος δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό και το πιθανότερο είναι ότι μέχρι το μεσημέρι θα βγει από το Ιπποκράτειο και θα μπορέσει να παραστεί στην ορκωμοσία της κυβέρνησης.
Keywords
Τυχαία Θέματα