Στις φυλακές Κορυδαλλού, και ο βουλευτής Επικρατείας της Χ.Α., Χρ. Παππάς

15:07 4/10/2013 - Πηγή: E-Typos
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Ανανέωση 14.55

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε πριν από λίγο ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων, κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κρατηθεί σε ειδικό χώρο του τμήματος των γυναικείων φυλακών.

Σε ειδικά ανακατασκευασμένα κελιά των γυναικείων
φυλακών Κορυδαλλού κρατούνται ήδη ο γγ του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός.

Ο πυρηνάρχης της τοπικής οργάνωσης της ΧΑ στη Νίκαια θα μεταφερθεί στο κατάστημα Μαλανδρίνου και η προφυλακισθείσα ανθυπαστυνόμος, στον Ελαιώνα Θηβών.

Ανανέωση 21.13

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του ο βουλευτής Επικρατείας, της Χρυσής Αυγής, και υπαρχηγός του κόμματος, Χρ. Παππάς, κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο κ. Παππάς απολογήθηκε επί περίπου επτά ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση για την προφυλάκισή του έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε εγκαίρως ενώπιον των διωκτικών αρχών.

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκαν ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός. Ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, θα οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου Βόλου και η ανθυπαστυνόμος στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

Ανανέωση, 19.45Απολογήθηκε στον ανακριτή ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, και πλέον αναμένει, την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, για το αν θα θεωρηθεί προσωρινά κρατούμενος ή όχι

Ενημέρωση 13:03

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.

Ο βουλευτής που είναι κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, φώναξε προς τους δημοσιογράφους ότι "η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν".

​Νωρίτερα

Το απόγευμα θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, αντί για τις 11:00 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, ο οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος, καθώς και η ανθυπαστυνόμος που έχει συλληφθεί, επίσης, για την υπόθεση της ΧΑ.

Επίσης, στη 1 μετά το μεσημέρι θα οδηγηθεί τελικά ο Χρήστος Παππάς, ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα