Σούπερ Λίγκα (33η αγωνιστική): Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-1

21:48 6/4/2014 - Πηγή: E-Typos
Νίκη γοήτρου πέτυχε απόψε ο Παναθηναϊκός, καθώς σε μια βαθμολογικά αδιάφορη αναμέτρηση και στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής επικράτησε 3-1 του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα τέρματα των «πρασίνων» πέτυχαν οι Κουτρουμπής (39`), Καρέλης (63`) και Αμπέϊντ (77`), ενώ για τους Βοιωτούς ισοφάρισε προσωρινά ο Κονέ (41`).

Στο 39ο λεπτό και μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου, ο Κουτρουμπής βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με δεξί σουτ
άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα, ένα λάθος βολέ του Καπίνο, έστειλε την μπάλα «συστημένη» στον Κονέ, που κοντρόλαρε την μπάλα και «κρέμασε» τον νεαρό τερματοφύλακα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 59` ο Καπίνο αντέδρασε εξαιρετικά απομακρύνοντας την μπάλα στο τετ-α-τετ με τον Μάντζιο, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα και μετά από σέντρα του Νάνο, ο νεοεισελθείς Καρέλης με καρφωτή κεφαλιά, έδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Στο 77` και μετά από έξοχη πάσα του Μπεργκ, ο Αμπέϊντ δεν δυσκολεύθηκε να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)
Κίτρινες : Μουλόπουλος

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπεργκ, Ατζαγκούν (62` Κλωναρίδης), Αμπέιντ (78` Δώνης), Νάνο, Πράνιτς, Πέτριτς (62` Καρέλης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Μάντζιος, Μάγκας, Βαρέλα (74` Γουόρντεν), Κονέ, Γεωργίου (51` Σκέμπης), Λυκογιαννης, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Βούκσεβιτς (62` Μιλοσάβλιεφ).
Keywords
Τυχαία Θέματα