Σούπερ Λίγκα (33η αγωνιστική): Καλλονή-Πανθρακικός 2-0

21:30 6/4/2014 - Πηγή: E-Typos
Την παραμονή της στα... σαλόνια της Σούπερ Λίγκας εξασφάλισε σήμερα και μαθηματικά η Καλλονή, μετά την επικράτησή της επί του Πανθρακικού στο ΟΑΚΑ με 2-0, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής. Τα γκολ που χάρισαν το «τρίποντο» στους νησιώτες πέτυχαν οι Μανούσος (2΄) και Μαρσέλο (82΄).

Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη, προκειμένου να «κλειδώσουν» την υπόθεση-παραμονή, και ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με το σουτ στην κίνηση του Μανούσου, ο οποίος
«έγραψε» το 1-0. Ο Πανθρακικός δεν κατάφερε στη συνέχεια του ματς να «απαντήσει» και στο 82΄ η Καλλονή «σφράγισε» τη νίκη της, καθώς πανηγύρισε και δεύτερο γκολ με το σουτ του Μαρσέλο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη για το 2-0.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Ζακουάνι, Αναστασιάδης, Φαρία, Χωριανόπουλος (90΄ Ντάμπος), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ποντάνι, Γιονάν Γκαρσία (76΄ Καλτσάς), Περόνε (77΄ Καζάκης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλου, Εμποου, Καθάριος, Μακρυδημήτρης, Ιγκορ, Σεϊδάν, Χασομέρης (78΄ Μολίνα), Ζδράβος-Ρίζος, Τζάνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα